16 de maig 2010

XUPITO FIGUERENC, AMB ENGINY CADAQUESENC




Avui a Figueres estrenava nova muntura,però com que son temps de crisi,i la cosa no esta per fer gaires dispendis,la bici era de segona ma.
Ja fa temps que alguns companys em diuen que tindria que provar una rígida(sempre he corregut amb doble),els arguments dels que m'ho deien son molts.Que si pesa menys,...que la pedalada es mes directa.. .que s'aprofita tota la força....que guanyaràs 2 minuts...en fi,que ho he volgut provar perquè no sigui dit.

El meu company Pepe,que es un tio molt manetes,a més de molt tossut; m'ha fet un muntatge, aquesta setmana,amb un quadre seu,Alpinestar rigit,i la forquilla de la meva Giant X1.Les rodes també em posat las meves,unes Mavic Crossmax slr.El altres components em aprofitat el que ell tenia,i el pes de la criatura ens a quedat amb 10kg.i 300gr.Total,que pesa un quilo menys que la meva doble.Peró em tinc que menjar las pedres amb la suspensió del meu culet..je,je.

He sortit dues vegades ,aquesta setmana ,i me trobat bastant bé em “l'aparato.”A les pujades guanyava una mica més de temps ,però baixant,i sobre tot em pedres,la cosa canvia bastant..
Total que me presentat a la cursa de Figueres ,amb la" bici de proves"a veure com aniria la cosa.

Aquest circuit no es del meus preferits,molt puja i baixa i molt corriol punyeter, amb pedres camuflades.Peró la decisió ja estava feta i volia veure si podia realment guanya una mica,i anar més ràpid o no.La sortida le fet bastant correcte i els primers metres em pujada, anava bastant endavant,pero al passar per les primeres pedres ,al planer ,ja he perdut una mica de "fuelle ".He vist al Esparraguera pasar, amb el seu ritme" infernal"i també en Coromines.Al segón le pogut tornar pasar ,aprofitant una de les pujades,a peu, que jo li fet més depresa,que ell amb bici. Peró al primer ja no le vist més.

La primera volta no le feta pas malament,pero crec que em faltava una mica més de confiança a les baixades.L'apretada de la sortida,també crec que m´ha passat factura.A la segona volta ,me recuperat bastant,i semblava que inclús portava mes bon ritme.He pogut deixa enrere en Corominas i també en Joan Duran(master 40),encara que m'ha passat la Cristina Mascarreras.

He perdut també el porta-bidó ,pero per sort he conseguit salva el bidó i posar-mel darrere el mallot.No he trobat una gran diferencia em la meva bici habitual,només trobava a falta la suspensió a les baixades més pedregoses ,però pujant realment crec que la força de les cames es transmet més directe i puja més ràpid.

Fotos(c) Pepe Ortega,Jordi Bautista i C.C Serinya
Així dons que hem fet un altre pòdium ,pujant al 2º lloc del calaix.Ja hem donc mes que satisfet.No sé si he guanyat,em el canvi ,però al menys ,tot i no esta encara acostumat,tampoc crec que hagi perdut. Tota manera penso que per corre mes i anar més depresa, potser el mes important,a més de tenir una bona maquina, es tingué aptituds ,entrenar i l' experiència.Com diu en Xavi,Tot Suma!!!
Un altre xupito Figuerenc,gegant,(xupitos),el que em arreplegat pel Club Impuls Medes.!!Enhorabona també als altres Impulsos que han participat a la prova ,i ens veurem a la propera.Salut i pedals..!!


Comentari d'en Pere Batllori,que també serveig per mi..... i d'altres:
"Després de tant d’esforç m’han donat un rellam de copa, tant gran que no sabré on posar-la. Sempre la puc fer servir de clauer."....

7 comentaris:

Jordi Marina ha dit...

Felicitats pel xupito i per la rígida!!! Prepara el cul!!! je, je

Anònim ha dit...

avui no era gaire bon terreny per una rígida amb tanta pedra. Segur que en algun altre tipus de circuit no te n'arepentiras.....

ara si que guanyaras xupitos amb aquesta bici.....

felicitats!!!

Joan ha dit...

Paco, només es qüestió d'agafar confiança a la bici (però no n'hi agafis tanta com jo perquè desprès et llença per devant), ja veuràs com a Cassà anirà millor, i si probes un quadre full equip encara anirà millor

tati ha dit...

Tu ets un màquina i ni doble ni rigida, guanyaries sense baixar de l´autobús. Ens veiem aquest divendres que ja estic recuperat.

joan duran ha dit...

Paco ,per aixo feias cua a les baixadetas ja,ja,ja i despues a les pujadas marxaves punyetero, ens veiem a Cassa

Paco ha dit...

Gracies a tots..!!!
A veure si anem una mica mes depresa, perquè si no alguns guanyant sempre(i sobrats)i els altres ens falta gas..!!
Mireu aqui:
http://medinallagostera.blogspot.com/2010/05/desastre-organitzatiu-al-caixa-de.html

Nava ha dit...

Paco buen pepino tas montao, si señor, aunque creo que una vez acostumbrado a tu maquina doble .. umm .. algo de menos la vas ha echar, ya veremos, buen segundo puesto, campeón, nos vemos !!