18 d’oct. 2009

COPA GIRONINA SALT

Bastant fred es presentava aquest matí de diumenge a Salt. En sortir del cotxe, la veritat es que no tenia moltes ganes de sortir a pedalar. Però, com tots els masoques de la bici, després d'inscriurem, he agafat la burra i a escalfar per on tocava el solet , s'ha dit ...
Hem fet una suuuuper sortida neutralitzada, tots junts, de més de 3 quilòmetres. Increible ...!!
La polseguera que s'ha fotut, a estat la hòstia, hem arribat blancs com la farina, i ens hem empassant més pols que el cavall del dolent ..!!! Al menys, no ens han fet travessar el riu per l'aigua; un detallàs; i per a tal efecte ens han posat una passarel.la de bastida, que ens ha salvat de la remullada matinal.

Fotos C.C.Salt
Avui, per sort, tenia graella, i això que et cridin entre els primers, també s'agraeix molt.
No i havíem molts màster, però hi havia la flor i nata; modèstia a part,, així que com sempre, mariner l'últim, i-a donar-ho tot per la patria.He fet una bona sortida, planejant una bona estona a roda del Màster de Llagostera,(l'Esparraguera), que aquest any está intractable.
Després s'acaba el pla, ja toca apretar las cames i el cul, i començar a esbufegar en les primeres rampes cap amunt.
Al cap de pocs metres d'anar pujant ja he començat a patir més del habitual.No sé si ha estat per que no anava bé, per voler seguir els cadets, o per la pols que m´ havia empassat avans de la sortida.La qüestió és que panxeigava més que una partera primerenca,
em faltava l'aire, em faltava força, i els llops que venien per darrere m'anavan escurçant terreny. Però quan les coses van malament, sempre poden empitjorar,, i se m'ha sortit la cadena en un corriol pujada......; a prendre pel sac l'avantatge ...!!!
Just abans que em caçes el grup que portava darrere he aconseguit, tornar a arrencar i arribar a dalt. He vist al meu contrincat de Malgrat a pocs metres, però a la baixada,m'he refet una mica, i l'hi he agafat una mica de distància. Després, sense arribar a tenir bones sensacions mai, m'he trobat una mica millor. Sempre controlant als de darrere, que estaven bastant a prop, i procurant guardar alguna cosa per si cal-lia al final.
El circuit se'ns ha fet molt curt, ja que en la sortida neutralitzada ens hem menjat un bon tros. Però els darrers quilòmetres en ser molt planer, i en pista, no et pots despistar en el ritme que portes ,perque et poden agafar en els ultims metres.
He caçat a uns cadets que anavant davant meu, i m'he posat a rebuf, per estalviar energia, però els molt punyeteros, han anat afloixant, i he estat jo el que he hagut d'estirar perquè no m'menxampessin els màster. Abans d'arribar a la meta els cadets, que venien descansadets, darrere meu, m'han fet una passada, traient els adhesius ,....
els molt punyeteros no respecten la gent grand ....!!!
Però he aconseguit passar l'arc en 2 º posició de la categoria,, i això, per tenir un mal dia, no està gents malament. O no?. I és que això d'anar amb els de davant no ho regalen en cap categoria..!!

Fotos C.C.Salt
Menció a part, es mereix el tema de les dutxes, i del lliurament de premis.
Suspens total per als organitzadors. L'aigua estava freda, i ens hem hagut de rentar com els gats.Y el lliurament de premis es fa tan tard, que quan pugem a recollir els trofeus la gent ja està a casa seva. Fatal ...!!!. I això que a sigut el circuit més ràpid que hem fet fins ara; 40 minuts de cursa, i 2 hores per espera el nostre trofeu,després tinc 1 hora més per arribar a casa.
Som masoques, patidors..... i amés paguem , en aquest esport; però en creuar la meta, tots ens mereixem, a part d'una botifarra; un mínim de consideració, que de vegades, costa de trobar en algunes curses.
Classificació volta llarga
Classificació volta curta
Classificació general del campionat.

1 comentari:

Nava ha dit...

Bien descrito señor Paco, la verdad es que os podían haber dado el trofeo y pa casa, los que se quieran esperar para ver a los elites, pues que esperen, que aquí cada uno hace su carrera, mis felicitaciones y hasta Amer!! buffffff!!!