25 de febr. 2011

TANT PER TANT, SABATES GROSSES..!!

Tant per tant sabates grosses..!!La Niner 29" que calça ,com el seu nom indica,les sabates més grosses,a estat avui la protagonista de la sortida.

La colla del "Dijous Feliç"a estat avui al complert amb tots els seus integrants.Jo ja tenia ganes de tornar a la colla després d'un temps de paro forçós.A més avui un dels integrants de la colla, en Santi,ens a preparat una excursió feta a mida pels paratges del Baix Empordà.
Em fet part del circuit de la Marxa dels Arrossars de Pals,i també molts altres corriols i pistes que el nostre guia i provador d'avui es coneix com si fos casa seva.
I dic provador, perquè ell era el que anava amb les sabates grosses (la Niner).
Em de dir que tot primer al veure'l pujat sobre la maquina ens a fet a tots bastant impressió. Era com un gall dalt del pal del galliner..!!Quina alçada nois..!

Peró els nostres comentaris satírics ,no han servit per desmoralitzar al provador.Tot el contrari,el tio anava com un coet..!!La feina a sigut nostre per atrapar-lo tant pujant com baixant,i al planer... nomes li veiem la pols..!!Fins i tot el mestre Climent de Sant Feliu a tingut que demanar que es baixes el ritme.No es que podes seguir ,el problema es que alguns no podien sentir les seves explicacions perquè estaven massa endavant..!!"Cria cuervos"...!!
Al final sembla que les rodes grosses no es una moda dels americans, i que anar em sabates més grosses, funciona molt bé.
Avui,si mes no, el que la portava anava com un llamp..!!
Total que em fet 45 km.molt ben aprofitats,i que han acabat amb una bona menjada de naps al caliu,(o potser eren calçots),regats amb bon vi del 93 i de cava fresquet..!!
Som la colla del Dijous...!! i ara sortim el Divendres...
Buf.!!, sembla que el cava m'ha pujat al cap.


1 comentari:

Narcís Nogué ha dit...

Aquest en Santi el divendres a dalt la bici semblava mes gran, ara el miro a la foto i ha quedat petit, de ser aquests naps que porten alguna cosa ...