14 de maig 2010

CAIXA GIRONA FIGUERES

Foto (c) C.C.Serinya

Info: Federació Catalana de Ciclisme
El proper diumenge 16 de Maig es disputarà la cursa de BTT Trofeu Caixa de Girona- Gran Premi Challenge Eurodistricte Espai Català Transfronterer a Figueres. És la vintena edició d'aquest campionat regional, el més important d'Espanya, per tradició i nivell competitiu. Com a novetat de la cursa de Figueres dir que també serà puntuable per la Guak Challenge Eurodistricte Espai Català Tranfronterer de BTT juntament amb la cursa de la Pic Esteille del Boulou (Vallespir-Catalunya nord). L’organització va a càrrec del L'associació Brefig, el Esport Ciclista Figueres i l'assessorament tècnic del Club BTT els Senglanassos que amb 14 anys d’història, és un dels clubs de bicicleta de muntanya més antics de Catalunya, alhora és el més actiu en el foment de les diferents disciplines de descens en BTT. Col.laboren de forma activa també l'Ajuntament de Figueres i les federacions catalana i francesa de ciclisme.

La sortida i arribada de la cursa serà al Pavelló d'Esports de la capital Alt Empordanesa. El recorregut balisat d´ 11 quilòmetres transcorrerà als voltans del Castell de Sant Ferran, un dels atractius d'aquesta cursa és que des de diferents punts del castell de Sant Ferran es pot veure la totalitat del circuit. Tot i que Figueres està situat al bell mig d'una plana el recorregut serà molt exigent amb constants pujades i baixades, a l'estil de les curses disputades a Banyoles o Avilés. S'ha treballat en l’últim mes per adequar els corriols i augmentar el nombre de pistes forestals. La cursa de Figueres amb 370 inscrits va superar el rècord d'inscripció de tot el 2009.
..............................................................
P.D
Comentari del responsable de marcar el circuit,Josep Corominas:".....que avui acabem el circuit de la cursa de BTT de diumenge a Figueres, ultim round a les bardises de Figueres!!!!! Els participants pensaran: Figueres??? ah! és planer... jajjajajajajajajajjajajjajajj POBRES OCELLOTS !!!!!!! quin fart de pujar i baixar al Castell de Sant Ferran que es faran...... (glups.).........amb la tramuntana que fa el circuit estarà molt sec..