25 d’oct. 2009

COPA GIRONINA-AMER

Hem fet bona cursa avui a Amer i també m'hen dut la copa més grossa de la nostra categoria .Bueno ......tampoc tan grossa...!!!! son temps de crisi....


(c) J.Ortega

Bastant dura aquesta cursa de la Copa Gironina d'Amer. És la primera vegada que corria aquí, i en arribar al poble i veure el seu enclavament, ja es pot endevinar que per aquests paratges de planer no en farem gaire .Pero l'entorn en què està , envoltat de muntanyes i boscos ,és idilic i convida a fer moltes excursións i rutes amb bici.
No s'han vist tants corredors com en altres proves, potser per que alguns els queda lluny, o per que el personal s'apunta a altres marxes més tranquil.les. Però s'ha vist força bon ambient, i el temps i la temperatura han sigut, gairebé, d'estiu.
Abans de la sortida he escalfat una mica, com sempre, però no he tingut gaire temps i aviat
ja hem començat a agrupar-nos per la sortida. He pogut saludar alguns companys d'aventures, però avui, a l'anar amb el temps just, no he tingut temps de molta tertulia.Deseguida tot el món procura cercar un bon lloc, i no és qüestió de vadar.Després, com sempre, sortida de gas a fons i mariner l'ultim. He sortit una mica enrere, però després, m'he pogut posar a roda d'en Joan Cors, que a sortit com un coet i s'ha posat al capdavant. Al cap d'una estona he vist que podia tirar una mica més que ell, i l' he pogut passar i agafar-li uns cuants metres.

(c) J.Ortega
El circuit era molt variat, amb molta pujada pel bosc, tant en pista com en corriol. La pluja caiguda aquests dies a fet que molts trams estiguessin humits i això sempre és un perill per patinar.
Els continus canvis de ritme pujant i baixant han estat la tònica tota la cursa. També alguna trialera traïdora, en què el més fàcil ,era donar-se el gran ostión,si no baixaves de la bici.
M'he trobat amb molt bones sensacions i he procurat anar al meu ritme, pero controlant i
regulant una mica a les pujades, i apretant més en els pocs plans que i havien. A les baixades de corriol també m'ha anat molt bé posar la suspensió més suau perquè s'empassés les pedras ,que tampoc han faltat en tota la cursa.
Per un moment he pensat que m'havia perdut, perquè me trobat tot sol ,i no veia cap senyal. Però només a estat un ensurt, al final he arribat a l'encreuament de la llarga i la curta, que per cert avui ha estat de gairebé 30 km .(??).
``Falta poc i tot baixada ..!!, m'ha dit un dels controladors,;però ni una cosa ni l'altra eren veritat ... En els últims quilòmetres he tingut una petita distracció ,i m'he sortit d'un corriol quan anava a tota ostia, m'he menjat unes plantes de enredadera, he perdut les ulleres i m'he salvat de caure de miracle. Les enredaderas, com el seu propi nom indica, se m'han enredat en els plats i en els pinyons, i el treball ha estat meu, per poguer treure, una mica de l'embolic i poder seguir.
La bici anava fent més soroll que un talla-gespa encallat, però com que ja faltava poc per la meta, no he volgut perdre més temps. Al cap de poc ja he entrat al poble, el qual ,per cert, ja tenia ganes de veure´l, perquè les forces ja m'ha anavan afluixant.Després només quedava l'esprint final, i per fí creuar l'arc salvador de l'arrivada.
Força Impulsus..!!!

(c) J.Ortega

7 comentaris:

Nava ha dit...

Amer, como siempre, una de las mejores, autentico btt, si señor, bueno felicitarte como siempre, este año estas arrasando, si que es verdad que hoy poco tiempo hemos tenido de charla, ademas se notaba en el ambiente que la cosa iba a ser dura y así a sido, bueno Paco, haber si te veo en mi pueblo, y te marcas otro podium, nos vemos, força btt.

Nava ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Txema ha dit...

Felicidades Paco!!

Le estas cojiendo el gustillo al cajon número 1 eh!!! jeje. Lo tastastes hace poco y ya no lo dejas.. Estas hecho una màquina!
Veo que te ha gustado el recorrido, la verdad que ha sido muy guapo y a la hora muy duro...
Hasta pronto!

Narcís ha dit...

Felicitats fiera !!!
Estas fet un campió.

Paco ha dit...

Gracies a tots nois..!!!
Nava,tienes razón este circuito es de los auténticos beteteros.Nos a hecho trabajar mucho pero a valido la pena.
Tu también has ido muy bien,que te controlo..!!!nos vemos en tu pueblo.!!
Txema ,feliçitats per la bona organitçació..!!Hem patit,pero també hem disfrutat.No hem pogut fer la xerrada,pero m'agradat molt que en vinguesis a saludar.
Narcís,tu tampoc et quedas enrere,aquest any vas com una moto..!! Ens veiem dijous.

Moi Llenas ha dit...

Hola Paco soc en Moi es per saver si aques dijous feu btt, per que yo vindria ja que a Girona es festa, ya diras algo.. moillenas@gmail.com

Moi Llenas ha dit...

Hola Paco soc en Moi es per saver si aques dijous feu btt, per que yo vindria ja que a Girona es festa, ya diras algo.. moillenas@gmail.com