1 de set. 2009

JA HEM TORNAT DE LA PIRENÉS EPIC TRAIL .


Si senyor, ja l'hem completat, la ruta més dura que hem fet,...de moment.!! .Hem passat moments durs.., però també hem gaudit d'uns paisatges maravellosos.La gent de la Pirenés Epic Trail ja ho avisa a la seva web, ``no és una ruta Rodadora´´, per descomptat que no, però per arribar al cor del Pirineu cal tenir les cames i la ment preparada i els ulls ben oberts.I val la pena patir una mica per disfutar-ho..!!

Hem tingut molta sort amb el temps i no ens ha plogut cap dia.Las nostres màquines s'han portat de meravella i,ha part d'alguna punxada, no hem tingut cap problema important.Les cames també ,han resistit bastant bé el repte. Així que han estat tres dies de molta bici, molta calor, i molts paisatges; però al final
només et recordes dels bons moments i de les precioses vistes des de els cims.

Els hotels hem pogut descansar molt bé i el menjar sempre ha estat molt correcta.En Pere de Aramón Bike ens ha atès de meravella. (gràcies Pere). Així que el millor és que mireu les fotos i us animeu a fer-la....!!

6 comentaris:

Ada Xinxó ha dit...

Molt gaupes les fotos Paco!
Nosaltres volem anar-la a fer ja! Alguna recomanació especial? al final la veu fer en tres dies, oi?

Txema ha dit...

Enhorabona Paco!!!
Es veuen uns paissatges molt guapos!!
M'han parlat super bé de l'Epic, tot i que també m'han dit que es molt dura... la tinc pendent per l'any vinent!!

Fins aviat!

Txema ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Paco ha dit...

Hola Ada i Santi; la veritat és que és una ruta dura per fer-la en tres dies;però per vosaltres que us van las marxas masocas, segur que la feu com si rés .. je, je.Aixó sí, molt plat petit i anar fent...!! però val la pena, ja que les vistes són espectaculars.
Un consell, porteu el Roadbok
controlat a més de GPS, perquè en alguns trams no hi ha prou cobertura.
.............
Txema, gràcies .., si pots no te la perdis, i si no voleu anar tan a sac, feu-la en 4 dies i tindreu més temps de gaudir de tot. Salud i força nois....!!!

Nava ha dit...

Saludos Paco, vuelvo a estar en vida, jeje, el curro empieza a bajar y se comienza a notar que llega la Gironina, espero verte por allí, veo que no has parado, joder, si señor vaya ruta guapa, bueno, lo dicho, haber si nos vemos, que seguro que estas que te sales !! como siempre, glup !!

Paco ha dit...

Nava, bienvenido.!! veo que sigues vivito y coleando después de la batalla veraniega...!!!.
A ver si me recupero de esta ruta y
te meto presión en Bescano..je,je..
Nos vemos, company..!!!