9 d’ag. 2009

ANEM A LA PIRINÉS EPIC TRAIL


Ens anem a fer la Pirenés Epic Trail, l'últim cap de setmana d'Agost ..!!!
Ja està decidit..! primer va ser la Pedals de Foc, després la Pedals d'Occitania ,i ara la Pirenés.
No m'acabo d'acostumar a aquest nom que li han posat a la ruta, però sembla que té bona pinta, i no és qüestió de deixar-la perdre ..!!

En teoria esperem tenir bon temps, i tenir millor sort que a la Pedals de d'Ocitania. En principi, i si no s'apunta ningú més a última hora, serem dos; l'incombustible, Pepe Ortega, àlies ``Correcamins¨, president del Club Ciclista Cadaqués ,i el novato Màster Paco & Cadaqués Impuls.
Per una setmana de diferència per qüestions diverses, no hem pogut coincidir amb el
grup del Ramon Cateura, (Impuls Medes) .que crec que són sis companys .Mala sort ..!!!.
Però de totes maneres segur, que ens ho passarem bé i deixarem el pavellò local , ben alt.
Ja estem fent algunes tirades una mica més llargues que de costum tant en btt com en carretera, per acostumar les cames a fer els kilometres i rampes, que ens esperen pel Pirineu Aragonès.
Tenim pensat fer els 235 km .en tres dies, i el primer són 93 km. que no està gents malament per comenca,;el segon 78 km., i el tercer, gairebé 60 km.

Amb una ascensió acumulada de 6.500 metres, les rampes que ens esperen seran en alguns casos del 28 %,...... així que a castigar el cos s'ha dit ..!!!

4 comentaris:

Txema ha dit...

Quina enveja Paco! M'han comentat que es molt guapa la Epic, tot i que també diuen que es molt dura!!, però no peteixis, per tu cap problema, serà un pim pam!! Nosaltres l'any vinent si tot va bé l'anirem a fer..
Que vagi molt bé i ja ens explicaras que tal...

Ens veiem!

Paco ha dit...

Bueno Txema, esperem que ens vagi bé;
ja veig que vosaltres tampoc pareu.!!!
De fet d'aixó es tracta,de no parar mai, mentres el cos aguanti..!!
A veure si ens veiem fent alguna marxa
o cursa.
Salutacions a tots el bikers d'Amer.

Fins aviat.

Ramon Cateura ha dit...

Anirem deixant pedretes per el cami...jajaja . Et deixarem senyals ...
Quan acabem ens truqem . Sabia que no te la podies perdre...Tens GPS ? Si vols quan acabi t'el puc deixar amb els traks de la epic ficats i comprovats...
Que et vagi fantastic...

Ramon Cateura ha dit...

Hola Paco. Ja he arribat . Ha estat espectacular . Dura pero el paisatje t'ajuda a superar els moments dificils. Si necessites alguna informació tecnica enviam un mail . La organització un 10 . Dona-li recors a n'en Pere...