7 de set. 2009

Marnaton Cap de Creus Cadaqués 2009


Ja ha finalitzat la II edició de la Marnaton Cap de Creus Cadaqués. La jornada ha estat marcada per una forta tramontana (6-7 amb ratxes de 8) que ens ha obligat a realitzar una alternativa dins de la badia (motius de seguretat).

Malgrat el canvi la jornada s'ha viscut amb intensitat, amb gairebé 400 participants en l'aigua! El recorregut ha partit de la platja de Sa Conca, sortida única, i amb un fort llarg en contra del vent s'han dirigit a la Platja Gran. Des d'aquí, cap a Els Furellons i finalment tornada a la Platja Gran. El total del recorregut ha estat de 3,8 km i el guanyador de la prova, Roger Rabassa, l'ha realitzat en 41:11 seguit de Dani Serra (guanyador de l'any passat) i de Damian Blaum. En la categoria femenina ha guanyat Esther Núñez, seguida de Mercè Oliveras i d'Imma Raurell.

Enguany hem tornat a comptar amb la presència del nostre amic Luís Moya i molts altres afeccionats que repeteixen per segona vegada la prova.

La Marnaton Kids ha estat un èxit d'assistència amb més de 200 nedadors d'entre 6 i 16 anys. Els futurs Marnatonianos!

Finalment cap agrair a tots els voluntaris per estar al 120% una vegada més, als col·laboradors per recolzar-nos i especial esment als "palistas" per acompanyar i animar als nedadors "contra vent i marea".
FOTOS AQUÍ

(c) mm marnaton 2008 s.l