11 de març 2011

CADAQUÉS I RES MÉS..!!!



Sortida de la colla del Dijous feliç, pel Parc Natural del Cap de Creus. Avui nomes érem quatre els integrants de la sortida ,però hem fet una ruta molt variada on no han faltat  corriols inèdits i tècnics .També hem fet una mica de turisme al voltant del poble per veure alguna caseta de les que surten a les revistes del cor.

Tot per animar una mica a la gent del Baix Empordà que quan venen per aquest racó de mont,arribant una mica marejats de tantes corbes.Aquí troben que tot es estrany i diferent , i potser tenen raó ,Cadaqués es un mon apart.Durant molt temps hem estat aïllats de la resta de la comarca ,i això barrejat amb la influencia del turisme i dels artistes que han passat pel poble,a marcat molt d'identitat de la gent.

Avui en Tati estava encara tocadet de la marató del Diumenge,i en Narcís anava amb la bici de los Picapedra ,per problemes mecànics.Aixi es que no hem abusat dels corriols tècnics i hem fet una ruta bastant light.Tot i aixi,a petició d'en Santi que només trobava pedres i xaragalls pel camí, hem tingut que fer algun enllaç senglanero perquè la cosa no fos tan fluixa.



Al final tots contents, encara que no he pogut arribar a Port de la Selva fer la foto pel bloc d'en Tati.Llastima..!!!
Apart d'en Santi que ha rebentat el mallot i que a torejat unes bufalas a pel, tothom s'ha portat molt bé i potser aviat els deixi tornar per els meus territoris.
Fins la propera.

Mes fotos AQUÍ

2 comentaris:

Narcís Nogué ha dit...

Com que fluixa ? a mi no m'ho ha semblat, i el Tati tampoc.
ESteu molt forts, sobretot en Santi que amb els bassons ha trencat el culot.

Tati ha dit...

M´ha agradat molt Port de la Selva, llàstima que al final no em anat a Cadaqués. Faltava la foto torejant el búfal.
Ciau.