9 de març 2011

OPEN TACTIC ? ...SEMBLA QUE SI

L'antic "Caixa Girona"sembla que finalment tindrà continuïtat aquest any.Tot es va sapiguen a través de "radio macuto" i ningu sap del cert com anira.La gent del Club Ciclista Sant Gregori sembla que ja es mouen pel tema.
----------------------------------------------------------------------------------------------

Open Tactic BTT-Dissabte 19 de març de 2011
Campionat Catalunya Universitari BTT
(5a Fira del Ciclista) -

El proper dissabte 19 de març de 2011 de la mà del Club Ciclista Sant Gregori - El Llémena arriba la primera prova puntuable del nou campionat gironí de referència, l'Open Tactic BTT, que substituirà el reconegut Trofeu Caixa Girona de BTT. Dins un format molt similar, Sant Gregori acollirà la primera prova d'aquest renaixement d'uns dels campionats més antics i per on han passat més corredors al llarg dels més de 20 anys d'història.

A partir de les 16:00 h. dins un circuit molt tècnic i divertit de 8 km. per la zona de Can Serra (proper al Pavelló d'Esports de Sant Gregori).
En la prova hi podran participar corredors/es des de la categoria d'infantils fins a veterans, passant per cadets, júniors, sub23, élits i màsters, tant en categoria masculina com femenina.
Les inscripcions seran a partir de les 15:00 h. a la mateixa zona de sortida.


A més, Sant Gregori, també serà l'escenari del Campionat de Catalunya Universitari de BTT, una vegada més tindrem els millors corredors i corredores d'arreu de les universitats de Catalunya.

No t'ho perdis!
http://www.ccsantgregori.com/index.php