22 de febr. 2011

RUTES NOVES PER L'ALBERA



Hem tornat a sortir aquest diumenge amb la colla dels "sonats" de Roses. Aquesta vegada es tractava de fer una ruta continuació de la que varem fer la setmana passada pels paratges de l'Albera.El nostre guia oficial aquesta vegada era en Mike de "Bicis a Punt". Em sortit des de Espolla i enseguida em començat a pujar desprès de passar la Font del Conill.

Sembla mentida ,però em tantes vegades com hem fet rutes per aquest paratges de l'Albera, no havia fet mai els corriols i pistes de la primera part del recorregut.Una meravella el poder gaudi d'aquest racons de l'Alt Empordà que tenim tan aprop i que de vegades no valorem prou.
No ha estat una ruta fàcil, sobre tot la primera part que les pujades no s'acabàvem mai,i alguns components de la colla han començat a parlar em Arameu en les més dures. Peró el paisatge ple de rierols i alzinars a compensat amb escreix l'esforç de la pujada. Després de saltar algunes tanques furtivament i de torejar algunes vaques pel camí ,em arribat a l'Ermita de Baussitges .A partir d'aquí ja coneixia la part de baixada ,però hem volgut descobrir alguns corriols nous i la cosa no a sortit gaire be. Total que hem tingut que fer alguna pujadeta de més ,que no contàvem ,però tampoc a sigut tan greu. A quarts d'una ja estàvem fen la cervesa a la Cooperativa de Garriguella i tothom content..!!

1 comentari:

Narcís Nogué ha dit...

Bona foto !!!
na entrenant i na fent, jajaja
i jo treballant ...........