18 de febr. 2011

ORIENTATE COMO PUEDAS/ PART 1

Fa uns dies,varem fer una sortida de germanor amb els companys del Club Ciclista Roses.Peró no va ser una sortida de les normals.Normal vol dir que "normalment" es va a fer la ruta de rigor, amb els "pals" de rigor, tot de bon rotllo, faltaria més.!!.Peró no, no i va haver escapades, ni pals ni "marinero" l'ultim....,la cosa anava d'orientació fotogènica.
Es tractava de fer un circuit seguin un mapa,en el qual teníem tres fotos de diferents indrets als voltants de Vilartolí. 


La prova era trobar aquest indrets (resclosa,font i menhir) en el menys temps possible ,però sense trepitja cap carretera d'asfalt.Varem fer dos grups de cinc components i cada grup disposava d'un mapa.Els millors navegants de cada grup portaven als altres per la ruta més curta (en teoria) i perquè un grup no pugues seguir a l'altre, l'ordre de trobada de cada indret era invers.

Tot això controlat amb tot moment per els organitzadors,i jutges de la prova, que es varen repartir a cada grup . La cosa era una mica experimental ,i va ser un primer tanteig per prepara proves d'aquesta mena amb plan més "professional". Pero tothom ho va passar de conya i encara més els que varem guanya...je,je.. Es la sort de tenir al nostre grup un del millors Xerpas de l'Alt Empordà ...i part de l'estranger, el senyor Ortega. A més quan no sap on va, s'atura i ho pregunta a la gent que troba, es un crac..!!
Pròximament  en  farem alguna més ,però tindrem que revisar las regles del joc...

1 comentari:

tati ha dit...

Sembla divertida aquesta prova. La propera avisa. La foto de la capçalera de 10, sobretot pels pinzells que hi surten je je je .