14 de gen. 2011

ESTIC FOTUT -TINC CIÀTICA..!!!!



El nervi ciàtic és un dels més llargs que recorren el cos, surt des del cap passant per la columna i es ramifica fins a les cames. Sembla que em vaig passar aquesta setmana carregant pesos i netejant corriols i la cosa es va complicar,la meva espinada  ara protesta enviant senyals de dolor a la cama esquerra.
 
Aquest dolor comença a la part alta del gluti baixant per darrere de la cuixa i acabant fins els peus, tinc dolor i dificultat per caminar i un dolor continu en aquesta cama.
El metge em diu que prengui "Miolastan" i "Ibuprofeno", ja porto tres dies i sembla que el dolor a remès una mica, esperem que segueix així i que  en uns dies podem  començar a poc a poc a reprendre les sortides en bici,perquè jo ni no surto 4 o 5 cops per setmana ja tinc mono de bici.

 
Tenia la intenció de fer aquest Divendres una sortida amb la Colla del Dijous però he tingut prou feines per aixecarem del llit, per anar al wc i després puge esmorzar. Així que no toca altre remei que prendre paciència i espera que la inflamació vagi de baixa i tornem a donar guerra ben aviat.


Si sabeu algun altre remei per que la cosa millori ,em feu arribar la formula...!!!
La dona em diu que tot això son coses de la edat...!!!! tindrà raó..??? 
 

6 comentaris:

Nava ha dit...

Haber Paco, ante todo, espero tu pronta recuperación, pero ... lógicamente uno que no curra no se puede poner a currar el primer día como si fuese lo cotidiano de cada día. Je, je, je, no te preocupes que a mí hasta que no me acostumbre a estos duros golpes de limpiar corriols también me daban dolores de espalda y otros que no te cuento, ahora, lógicamente, uno tiene su edad y más que edad que no se debe estar acostumbrado a semejante manejo de las herramientas al más estilo primitivo, entonces aquí es donde el cuerpo hace sonar las alarmas y dice, collons amb lo be que anavem en bici, i el payo li don per traballar de gratis, jejeje, Paco cuidate y espero haberte arrancado una sonrisa. Un abrazo !!

Txema ha dit...

Cuidate mucho Paco y espero que pronto estes recuperado y puedas volver a montar en bici!! Nos vemos crack!!

Xavi ha dit...

Ostres Paco millora't!

Paco ha dit...

Tienes razon Nava,que ya uno tiene una edat (a mi lado eres una criatura)
y que sin dar palo al agua(ya los di en su momento), y de golpe ponerse a currar de forestal,el cuerpo se te queda como al Chiquito de la Calzada haciendo el "no puedooo,no puedoooo"...!!!.

Pero tranquils que prometo tornar ven aviat a pedalar ,i si cal netejar més corriols ja farem venir al més joves ,que estan valents..!!!

Merci a tots..!!

Narcís Nogué ha dit...

Paco recuperat aviat, i no treballis tant que després mira que passa.
Records de tots els futuresportistes.

Anònim ha dit...

...a veure si la teva dona tindrà raó, ja ja ja.....recupera't aviat.