20 de gen. 2011

11ª PEDALADA A CABANES 23-01-11

El proper Diumenge 23 de Gener es farà a Cabanes (Alt Empordà) ,una marxa amb BTT amb dos recorreguts a escollir: un de 18km. i l'altre de 40km.

Es donarà la sortida a les 9 del matí i les inscripcions, que costen 8 euros, es poden fer a partir de les 8.30h davant del Centre Social.

Hi haurà avituallaments durant la ruta, servei de rentat de bicicletes, botifarra i refresc a l'arribada.
----------------------------------------------------------------------------------------------------

DIUMENGE 23 DE GENER DE 2011: 1ª MITJA MARATÓ DE MUNTANYA DE L'ALBERA
SORTIDA: 9h
PLAÇA MAJOR de Llançà
21 KM
Per corredors i caminadors (temps màxim per caminadors de 6h)

El proper 23 de gener de 2011 es durà a terme la primera edició de la “Mitja Marató de Muntanya de l’Albera", organitzada per la Unió Excursionista Llançanenca.

La ruta, de 21 kms, passa pels següents punts: PLAÇA MAJOR DE LLANÇÀ - ERMITA DE SANT GENÍS DEL TERRER - ERMITA DE SANT SILVESTRE - MAS GUANTER-PUIG D'ESQUERS - MAS PATIRÀS - PUIG TIFELL - PUIG DE LES AIGÜES - SERRA DEL SOCARRADOR - PORT DE LLANÇÀ - PLAÇA MAJOR.

El desnivell acumulat és de 976 metres Tot aquest recorregut, apte per a corredors i caminadors, s’haurà de fer en menys de 6 hores (per a caminadors) tot passant pels 5 controls que estaran en diversos punts de l’itinerari.

Aquesta iniciativa es farà conjuntament amb l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Llançà ja que un dels principals objectius d’aquest departament és posar en valor el territori a través del senderisme. Així doncs, l’Àrea de Turisme s’encarregarà principalment de la promoció i comunicació de l’esdeveniment, seguint el model de les activitats realitzades fins avui en dia per part de la Unió Excursionista Llançanenca.

Les inscripcions ja estan obertes!! Us hi esperem!

Clica aquí per a descarregar l'itinerari i la butlleta d'inscripció! També podeu recollir la butlleta a l'Oficina de Turisme de Llançà o al Decathlon de Figueres.