24 de gen. 2011

El fisio dels Pro, a l'abast de tothom.

Avui he anat al fisio. i he descobert que estava amb bones mans als cinc minuts d'entrar per la porta.He parla amb un tal Ricard Huèlamo,i sembla que em aquest mundillo dels esportistes es un dels gurús de la seva especialitat amb un currículum espectacular.
De moment una sessió de un hora i mitja, i el Dimecres tornarem ,a veure si recuperem com els Pros...!!

Entrevista d'en Ricard Huélamo a "Viu Girona"

Mireu qui es el fisio. d'en Toni Elias...!!

6 comentaris:

tati ha dit...

recuperet aviat que els dijous passen.

Anònim ha dit...

coneixo el Ricard, per sort el coneixo mes de la bici, que no pas per ser pacient seu...tot i que també ho he sigut, esclar.....

Xavi ha dit...

Estàs en bones mans. Va curar el fil d'en Cruyff quan ningú sabia com fer-ho. És amic de l'Hincapie, David Millar i la gent del Garmin, de l'Armstrong, ha estat fisio de corredors de formula 1, etc. I ara sembla ser que està fent recuperació a un crack que té un bloc que es diu "amb dues rodes",... la elite vaja! ;) jajaja.

Pipo ha dit...

PACOOOOOOOO deixat de collonades i anem per feina collons, els iboprufenos, per el gos quant va trempat i va calent pel barri i se li ha de fer baixar. El que has de prendre es NAPROSIM 500 O VOLTAREN. I de pas vas a buscar una cosa nova a la dietetica que es diu FLEXICUR de la casa Ortis i fas les tomes ( et poses en contacte amb mi i et dire com fer el cicle, tu tranki que es natural ) i es barreja amb ARTHIAL que tambe es natural i de dietetica. QUE TENIM UNA EDAD, COLLONS !!! salut i poset en forma que volem pujar per la teva zona a fer una volta i et vull en forma. Siau company

Paco ha dit...

Tati: veig que esteu perduts sense el vostre Xerpa..!!!però jo vos trobo a faltar encara més..!!!

Beni: en Ricard es veu que es un altre boig de la bici,surt cada dia.
A veure si em recupera aviat..!!

Xavi: el fisio. es famós ,però jo el que vui es pedalar con més aviat millor..!!,per cert que l'únic Pro que coneixen per Sant Feliu (segons Radio Escoleta) ets tu.!!

Pipo: faré cas de la teva sapiència ,i començaré a prendre aquest doping
natural que em recomanes,però el que te una edat soc jo..!! ja,ja.
Lo del ibuprofenos per la trempera del gos esta molt be..!!! pero no puc riure tant ,perquè em fot mal la hernia..!!! jua,jua..

Pipo ha dit...

es que ja parlava de tu, evidenment, que et pensaves ? ....... jeje ens veiem company