30 de gen. 2011

7a Marxa de Resistència del Cap de Creus

Els propers 23 i 24 d’abril es durà a terme la setena edició de les “24 hores de Cap de Creus", organitzada per la Unió Excursionista Llançanenca.

La inclusió d'aquesta prova al calendari de la Copa 2004 va generar certa expectació, doncs era desconeguda per la majoria de marxadors però interessant donat l'itinerari proposat de 80 quilòmetres.

Val a dir que en la darrera edició es van reunir uns 187 participants, comptant entre ells alguns francesos.

Aquest any, la marxa tindrà lloc els dies 23 i 24 d’abril coincidint en el període de Setmana Santa, sens dubte, una de les èpoques amb més afluència de visitants als nostre municipi.

Aquesta iniciativa es farà conjuntament amb l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Llançà ja que un dels principals objectius d’aquest departament és posar en valor el territori a través del senderisme. Així doncs, l’Àrea de Turisme s’encarregarà principalment de la promoció i comunicació de l’esdeveniment, seguint el model de les activitats realitzades fins avui en dia per part del Centre Excursionista de Llançà.
Les inscripcions estan obertes fins el dia 15 d’abril.

Us passem una síntesis de la ruta:

RUTA: PORT DE LLANÇÀ - CAP DE RAS- GARBET - PUIG D'ESQUER – SANT GENÍS DEL TERRER - OFICINA DE TURISME DE LLANÇÀ – SANT PERE DE RODES – SANT SALVADOR – CALA JONCOLS - CADAQUÉS – EL FAR DEL CAP DE CREUS - EL PORT DE LA SELVA – LLANÇÀ.
Mes info. aquí.

Descarrega't el fulletó amb l'itinerari, el reglament i la butlleta d'inscripció!

Font: Ajuntament de Llançà