23 de gen. 2011

BUSCANT REMEI

He estat buscant per Internet algun remei per la meva ciàtica ,que ja fa 10 dies que no em deixa agafa la bici.He trobat alguna informació sobre aquest nova teràpia que s'ha anomena Hipertèrmia.Segons diuen, la Hipertèrmia de contacte, diatèrmia de contacte o Hipertèrmia és el nom genèric que designa una forma de teràpia que reactiva els processos naturals reparatius i antiinflamatoris, sense projecció d'energia radiant des de l'exterior. Es tracta d'una tècnica basada en l'aplicació d'un equip de electroteràpia,que genera radiacions electromagnètiques no ionitzants que generen calor controlat i intens, augmenten el flux sanguini , el metabolisme cel·lular.i comportant una acció analgèsica antiinflamatòria i ràpida.

Si algú sap més del tema a veure si em pot orientar,ja estic cansat del Miolastan,el Ibuprofeno i les injeccions de Inzitan..!!!

3 comentaris:

Jordi Marina ha dit...

Ves a un fisio!!!

Cuidat

Nava ha dit...

Collons Paco, pues si que dura el asunto !!Noi aquí si que no te puedo echar una mano, como dice Jordi, quizá lo mejor sería ir ha un fisioterapeuta en condiciones y haver que, otra cosa son los vídeos que me metes que le dan a uno ganas de meterse a la profesión, cojones !!!, siempre y cuando acudan a la consulta respectivos clientes,como el del vídeo claro.
Lo dicho, miratelo bien y ves buscando remedio y sobre todo no fuerces el regreso que de eso sabemos todos y después la cagamos.
Recuperate, A10.

Anònim ha dit...

em sap greu, però no et puc ajudar perquè mai he patit ciàtica.
El que si he tingut, son molts problemes lumbars i al final tot s'arregla igual: rascant-te la butxaca i anant a un fisio dels bons....