11 de jul. 2010

CAIXA GIRONA PORQUERES/LA MILLOR DE L'ANY


La ultima i la millor..!!,1º classificat de la categoria,amb uns rivals de molt nivell.
Sens dubte aquesta ultima cursa del Open Tactic Caixa Girona m´ha sortit molt millor del que em pensava.Al arribar al circuit a primera hora he volgut donar una volta de reconeixement,ja que no tenia massa clar si era el mateix circuit de l'any passat o no.Quan he estat a la meitat ja anava negat de suor.Quina calor..!!!Per postres m´ha sortit la cadena de lloc,i m´ha quedat enganxada entre els plats.No la podia treure de cap manera. Sort d'un noi que s´ha parat, i amb molt bona traça la pogut posar a lloc.De resultes d'això, el cambi se m´ha desajustat, i el tres primer pinyons no acabaven d'entrar bé.Ja l´hem liada ..,he pensat,malament comencem..!!

Al acabar la volta he anat a trobar l'Oscar del Medina,i molt amablement m´ho a pogut ajustar.He anat cap al cotxe a eixugar-me una mica la suor .i m´he esperat a l'ombra ,fins el moment de la sortida.La temperatura era molt alta,i a la linea de sortida ,tothom pensava en sortir rapit, per agafar bé el primer corriol.L'embossada que s´ha fotut ha sigut de collons..!!"

Només els primer a pogut pujar muntats ,el altres tothom "a patita"He vist que em passava molta gent,i no tenia clar la meva posició a la categoria.En Florenci,el "xapista",l´he vist davant meu i he pensat que si el podia seguir era molt bona referencia.Per sort es passava per llocs on teníem bastant ombra,i també forces baixades,que et deixaven recuperar una mica.La primera volta abans d'arribar a meta m´ha passat en Quim Esparraguera,i per mi a sigut una sorpresa ,perquè pensava que estava per davant meu.He apretat una mica més i le tornat a passar de-seguida al planer,m´ha semblat que li agafava uns metres i just abans de la entrada del corriol a fet una segona intentona,però he pogut entra primer.
Quan he sigut a dalt he tornat agafar-li vent-aixa,i a més he atrapat en Florenci,que anava primer.Això m´ha donat més ales per forçar el ritme ,i per sort les cames m´han respost molt bé.

Aquesta segona volta anava passant a gent que normalment sempre els tinc per davant,i he tingut molt bones sensacions.Com diu un company de curses,deu ser que soc un llangardaix de bosc..!!,perquè la calor d'avui només li pot agradar en aquests animalons..!!

A la meitat de la segona volta ja he pensant que si no cometia cap errada i mantenia el ritme podia entrar primer de la categoria.Als talls de planer abans d'arribada he vist en Quim a una bona distancia,però que tampoc afluixava.La part final l´he fet a tope ,i encara he pogut avançar algun corredor més.Traca final,gas a fondo.. i meta...!!!

Vull donar les gracies en Pepe de Cadaqués,per acompanyar-me en aquesta cursa,fen de mànager i de fotògraf.Fins i tot m´ha anat a buscar la bossa per canviar-me ,mentre jo hem refeia de la suada,beguen aigua i cocacola com un desesperat.També tinc que agrair el suport de la gent del Impuls Mini,que sempre m´han donat ànims,i han estat pendents si necessitava quelcom.

Als companys de curses avui els he comentat,que potser serà l'ultima que m´hi presenti.He fet moltes amistats entre corredors de totes les categories,i l'ambient entre els de la nostre,sempre a sigut molt maco.El resultats també han estat bé en general,i crec que puc estas molt content del nivell que he assolit,malgrat aver començat molt tard a practicar aquest esport.Peró Cadaqués sempre queda molt lluny de tot, i també tinc altres opcions per passar-ho bé, fent les marxes de més aprop,i sortint amb els companys.Potser es que ara toca reposar de curses i més endavant ...ja es veurà.
Salut i pedals..!!

11 comentaris:

Jordi Marina ha dit...

Felicitats pel resultat!!!

Per cert, el que decideixis tu, be estarà!!!

Salut i pedals!!!

Jacint ha dit...

Moltes felicitats nano, estas fet un fenomeno.Això que sera la ultima no s'ho creu ningu i molt menys fent aquests resultats.

Xavi ha dit...

Moltes felicitats! Segur que en cau alguna més però, com diu en Jacint! jejej...

Beni ha dit...

ei, millor despedida no podies fer......felicitats i ens veiem algun dia o altre, donant pedals

salut!!!

Nava ha dit...

Amigo, un momento .... (me bajo los pantalones), esto hay que escribirlo así. Tus huevos !!! carrerón y primer puesto, solo la casta y las ganas que le pones te llevan donde tu quieres, Paquito de puta madre, mas dejao con los pantalones bajaos de la sorpresa, además me alegrado un montón, si señor, sigo siendo uno de tus principales fans en veteranos 50, si lo dejas es igual, como bien dices hay muchas más opciones que las carreras estas de sacar el corazón por la boca, disfruta de este deporte y sabes que algún día nos veremos, sea en carrera, marcha o andando por la calle, un placer y tus huevos moreno.

Narcís Nogué ha dit...

Chapeau !!!
que si nen, que me trec el barret
Felicitats !!!
I ara parada estiuenca però després a tornar-hi que estem tots amb tu

joan duran ha dit...

felicitats PACO:tard o d´hora havia de arrivar la victoria,com ja varem parlar a MONTRAS lo que fasis estara ben fet as de mirar per tu ,que passis un bon estiu i ens veiem ,salut i pedals

Paco ha dit...

Moltes gracies a tots,companys!!!
Que tingueu bon estiu i bones pedalades per tots..!!

Ramon Cateura ha dit...

SUPERPACO !!!!!!!!
Ara que ja no correràs curçes t'esperem a l'escola per que els hi donguis classes , per ells ets en " Contador" .
Façis el que façis enhorabona per gaudir d'aquest esport tant bonic , i gracies per tot. A les curçes et trobarem a faltar...

tati ha dit...

Ets lo puto crak.

Ada Xinxó ha dit...

Bueno, pel què comentaves de la Madonna un dia d'aquests ha estat el teu aniversiar, felicitats!! i moltes felicitats per la carrera, qui t'ho havia de dir que amb aquesta calorada t'emportaries el gran èxit! I lo de les carreres, doncs ja saps, tu tries, si va o no s'hi va, lo important és fer el què et ve de gust!