9 de jul. 2010

PRESENTACIO RUTA AVIS BIKER'S/TRANSANDALUS 2010


(c)Presentacio i programa J.Mª Lladó.
Fa uns dies va tenir lloc al Mas d'en Baltre de Cadaqués,la presentació de la que serà la propera aventura ciclista dels Avis-biker's Cadaqués 2010.
L'any passat varem fer una part de la Ruta del Ebre ,sortint des de Fontibre i arribant en 5 etapes fins a Tudela.Aquest any teníem les opcions de continuar i acabar aquesta ruta o reprendre de nou la Ruta de la Transandalus que l'any anterior aviam deixat a la platja de Mazagón.Finalment es va decidir continuar amb aquesta ultima,ja que alguns components del Team volen mirar de completar-la abans no els arribi la jubilació..molt pròxima per alguns..

Ja son alguns anys que portem fent etapes d'aquesta ruta de uns 2000km ,al voltant de les 8 províncies andaluses.Alguns dels integrants de Team diuen que com varen comença,encara tenien pel i es feien la clenxa....ara molts ja no necessitant la pinta.
Jo no puc confirmar-ho,però si es cert que també vaig comença em el cabell negre i lloen, i aviat tindrem que tira de "Just for Men".

L'inici de les etapes serà sortint de Mazagon ,per intentar arribar al pantà del Chorro,per sobra de Ronda.Això son uns 500km.,que faran els mes valents en 6 trams d'entre 60 i 90km.
Se de bona tinta que alguns s'entrenen d'amagat em hores intempestives,d'altres inclús fan rodillo i electroestimulador,i fins i tot ni a que fan sessió doble d'espininig..!
Tot es poc per fer la posta a punt, i no deixa que les cames es rovellin..!!
Ens espera més sorra que a la Titan Desset,i també alguna pujadeta punyetera,però no tingueu por...portem cotxe escombre,i servei de massatgista....per concretar...
I sobre tot,sis plau ...no abuseu del "pescaito frito" i el fino...ja tenim una edat..!!

3 comentaris:

jORDi BAUTiSTA ha dit...

Pco aqui tens el track del que sera 95% el circuit a Porqueres!!!
http://bautijordi.blogspot.com/2010/07/possible-recorregut-de-porqueres-marcat.html

Narcís Nogué ha dit...

Aquesta ruta per Andalusia és ciclista ???
o és gastronòmica ???
jo m'apuntaria igualment una cosa que l'altre.
Que us vagi molt be.

Paco ha dit...

Merci Jordi,pero em aquesta calor ja no hem quedan ganes d'anar a proba-ho.

Narcís aquesta es una ruta
gastronòmica ,mes que res, i l'excusa es anar en bici..!! Per cert les places ja estan esgotades..!!!