14 de juny 2010

COMUNICAT DE LA JUNTA IMPULS MEDES BIKE.



COMUNICAT DE LA JUNTA IMPULS MEDES BIKE.
Darrerament la gestió de la junta ha estat desaprovada per un grup de socis que creuen que les decisions preses (de tota la junta) no són correctes o no coincideixen amb el seu pensament de com gestionar el club. Tot això ha desembocat amb la dimissió del vicepresident del club (Jacint Sarquella) i amb la petició de presentar eleccions de forma immediata.

El passat dimarts dia 8 de Juny, es va reunir la junta en ple per prendre una decisió unànime. Després d’exposar la situació a tots els integrants, 11, es va procedir a acceptar la dimissió del vicepresident Jacint Sarquella i rebutjar la dimissió com a vocal d’Amat Artigas. Posteriorment es va decidir prendre la decisió de ratificar la junta actual i reestructurar-la de la forma més adequada per garantir el bon funcionament del club.

PRESIDENT: Enric Tauler

VICEPRESIDENTA: Anna Mª González

TRESORERA: Mònica Pascual

SECRETARI: Joan Coll

VOCAL 1: Julie Bourgeois
VOCAL 2: Jordi Alonso
VOCAL 3: Xavier Ferrer
VOCAL 4: Agustí Sànchez
VOCAL 5: Àngel Cabrera
VOCAL 6: Natàlia Cebrià
VOCAL 7: Javier Gómez
VOCAL 8: Francesc Tauler
VOCAL 9: David Benítez
VOCAL 10: Félix Santos
VOCAL 11: Amat Artigas
VOCAL 12: Maria Fiol

Tanmateix, destacar que a partir d’ara la figura del tresorer estarà suportada per un gestor extern que s’encarregarà de portar la comptabilitat del club.

La llista de membres de la junta resta oberta per complementar-la amb les persones que en desitgin formar part.

Des de la junta es vol agrair totes les mostres de suport rebudes per part dels socis i es compromet a seguir treballant pel club.

21 comentaris:

Anònim ha dit...

I aqui la nova Junta! am la majoria de gent que no podra assistir mai a les reunions... pero aixo es el que busquen! per tornar a ser dos o tres els que prenguin les decissions per 300! D'aquí els aventatges de ser president i companyia...

Anònim ha dit...

es un espectacle veure com tracten els socis i gent que opina del tema! els fan callar a tots! borren els seus comentaris del bloc! no hi ha cap opinió contraria a la junta! tot és perfecta i no hi ha mai cap problema! així anem de bé!!

Anònim ha dit...

QUE DIMITEIXIN JAAA!!! LES ELECCIONS ÉS L'ÚNIC QUE POT SALVAR EL CLUB! NO A MÉS JUNTES DE PAPER!!!

Anònim ha dit...

algú pot explicar-me que està passant exactament en aquest Club? Però si tenen una Escola que funciona molt bé, no?

Juan R.

Paco ha dit...

A tots el que feu comentaris,per evita mals entesos,crec que lo millor es posa el nom.
Tothom pot opinar ,però em sembla que es millor sapiguer de qui es la opinió. Gracies
Paco.

TATI ha dit...

Si em recupero de la tri tremola al 3 nacions. Per si de cas porta dinerets... pel cafè. Jo deixaré la cafetera plena a casa per si de cas m´adelanteu tots. je je.
Per trencar una mica el mal rotllo que hi ha. Al final el que agrada a tothom és anar en bici i si als minis no els volen el millor que poden fer és fer un altre club o una altra cosa, que el mon tampoc s´acaba.
AL LORO, QUE NO ESTAMOS TAN MAL !!!!!!!!!!!!!
PER CERT LA MÚSICA DEL TEU BLOG NO SE SENT GAIRE BE, ESTÀ RATLLADA.
ens veiem dissabte.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Paco ha dit...

No crec que sigui ètic fer acusacions personals greus,i desqualificacions,i més emparança amb l'anonimat.Per tant tots els comentaris d'aquesta mena no seran admesos.

Anònim ha dit...

Les acusacions estan a l'altura de la situació! O no es prou greu que hagin desaparagut desenes de milers d'euros??
Al club hi ha molts esponsors, moltes subencions i molts colaboradors, i els corredors no els veiem ni passar!
Donem com a termini fins a finals de setmana per aclarir la situació, o be sigui amb una assamblea extrahodinaria, o be per mail, sinò tramitarem la denuncia

Anònim ha dit...

Amb aquest espectacle que feu, ja no em d'anar al teatre per riure.
jejejejeje

Anònim ha dit...

Fer un anònim per dir qualsevol cosa, no passa res.
Però fer anònims per fer acusacions tan greus, és un delicte.

Si realment n'esteu tant segurs aneu als mossos i poseu la denúncia, sense fer tanta cridoria.

I si no, marxeu del club, que lo únic que feu es provocar malestar.

I merci, Paco, per esborrar segons quins comentaris.

Salut!

Jacint ha dit...

Els coordinadors de l'Escola de Ciclisme estem totalmemt al marge dels comentaris apareguts en aquest blog, els quals són de persones que potser no tenen cap relació amb nosaltres, fins i tot poden ser de persones alienes al club ja que això es un autentic espectacle.

Ramon Cateura ha dit...

Des d'aquí la mes unànime critica per tots aquets que s'amaguen darrera d'un anonim per fer critica barata . Les persones honestes donen la cara , a menys que tinguin quelcom per amagar.
De totes maneres deixo anar aquest parell de refranys molt acertat per la ocasió : " quien siembra mares recoge tempestades " , o " quien calla otorga"

Anònim ha dit...

A palabras necias, oidos sordos

Avera qui en sap mes

Narcís Nogué ha dit...

Estic totalment en contra dels anònims i de les acusacions que no es poden demostrar, tot i això també crec que els socis ens mereixem una explicació i saber que es fa amb els diners.
Presenteu un estat de comptes i potser parant les crítiques, si ho teniu be no heu de patir per res.
Esteu donant peu a tots aquests comentaris.
Hi ha un refran que diu:
"El silenci te l'origen en la vergonya"

Anna ha dit...

nois no cal patir perque ara tenim tresorer i com a maxim a final de mes ens donara un balanç del club.Es important que despres de tots aquests, segurament mal entesos, es deixin els numeros clars, anims monica estic segura que amb totes les subencions, els esponsors... tindras un munt d´entrades de diners per contar.

Anònim ha dit...

PERQUE NO VOLEN ALS MINIS?quina mena de club es que no vulguin a un grups de nens que estan al marge de lo que fan i desfan els grans i que nomes volen anar amb bici i pasar-ho be.Quina culpa tenen ells? siusplau que nomes tenen de 8 a 13 anys quina por teniu? deixeu que creixin amb l´esport, no es aixo el que es pretenia cuan van crear aquest club?es el que penso aquets moments.soc la ROSA

Encarni ha dit...

Tant en Vicente com jo l'Encarni, estem d'acord de que els ànonims seria millor que donguesin la cara i més quan es fan aquest tipus de comentaris. Però també es ven cert que els que surten critican aquests comentaris i dient que possem la denúncia als Mossos, i parlant de cridaduries, tampoc s'identifiquen.
Vinga home, ja que esta sortint tota la merda, que es s'apiga que es el que pensa cadascú donant la cara.
Si les coses son tan correctes com s'esta diguent que presentin tot, com s'ha de fer, que es deixin de tonteries que per tonteries ja tenim prou amb en ZP (jeje).

Ja no es tracta solament dels diners, ja es per dignitat.
Als minis be que sens demana pressupostos i factures per poder demostrar les despeses, cap problema, es presenten pressupostos, i la resposta sempre d'aquesta junta es negatiu a tot, perquè res que sels propossi s'accepta, perque propostes hi ha hagut unes quantes, abans d'arribar a aquest extrem, i com sempre ha sigut tot negatiu per nosaltres.
Eleccions o no, a mi particularment ja més igual, perque crec que això ja ho ha espatllat la junta que tinim al club, gràcies a tots per escoltar i no parar de tirar merda a sobre dels que estem intentant que els nens facin un bon esport com es el ciclisme, perque des d'un principi es el que s'ha intentat, i cansats de tanta negativa i de que ens diguin que marxem com ens han arribat a dir. Crec que per aquest motiu ens hem començat a moure perque tothom ens escolti no solament la junta, sino que tots els que formen aquest gran club.

Gràcies a tots els que llegiu hi opineu, això si sempre donant la cara, perque crec que no tenim perque amagar-nos de res.

Encarni

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.