11 de maig 2010

LA RATPENAT 2010. MARXA NOCTURNA BTT ROSES - CAP DE CREUS

Info C.C Roses:
La matinada del 2 al 3 de Juliol ja hi tornem a ser: Torna LA RATPENAT, la Marxa BTT Nocturna Roses - Cap de Creus, aquest any complint la 4ª edició.
Pels més agosarats, tornem als origens amb la "MARATÓ NIT & DIA" de 76 kms. amb anada i tornada pel litoral del Parc Natural. Pels qui preferiu agafar-ho amb més calma, tindreu l'opció de carregar la bici i tornar amb vaixell panoràmic fins al port de Roses, són 45 kms.

Comptarem amb un avituallament líquid a Cadaqués, així com a un de sòlid i "calent" al bellmig del Cap de Creus. Al finalitzar la pedalada, celebrarem tots junts un esmorzar de cloenda a l'Hostal Novel Risech de Roses.

Hi haurà un obsequi i regals per a tots els participants.

HORARIS PREVISTOS:

Dissabte, 3 de Juliol
01:30h. de la matinada RECEPCIÓ i CONTROL d'inscrits al Pavelló Esportiu de Roses.

02:30h. Sortida Neutralitzada

04:00h. Avituallament i neutralització Cadaqués

06:30h. Arribada Cap de Creus, Avituallament i 1r. Raig de Sol

07:00h. Recorregut de Tornada

08:30h. Vaixell a Cadaqués (pels qui ho hagin reservat en la inscripció)

10:00h. Arribada prevista a Roses dels dos recorreguts

Servei de dutxes i Parquing bicicletes al Pavelló Esportiu de Roses

11:00h. Esmorçar de Germanor
Degut a la bona resposta i demanda de tots els qui des de la fi de la darrera edició us heu posat en contacte amb nosaltres, hem doblat la capacitat fins a 300 participants, quedant fixada la data del 16 de Juny com a tancament d'inscripcions. En aquest sentit, i per tots els interessats, podeu sol.licitar-nos el corresponent full d'inscripció i més informació al següent correu laratpenat@hotmail.es

ENVIA ELS TEUS COMENTARIS I DUBTES AQUÍ


Si voleu aprofitar el cap de setmana a Roses, podeu contactar amb hotels Risech (Hostal Novel Risech 972 256284, o bé Hotel Ramblamar 972 256354), on gaudireu de condicions especials