9 de maig 2010

TERRA DE REMENCES /IMPULSOS FINISHERS.

En Narcís Nogue i en Tati Sarquella a l'arribada.
Comentari d'en Narcís Nogué:
Fita assolida.
Hem acabat Remences sans i estalvis !!!
Contra la pluja, el vent i Bracons, però hem fet la llarga.

--------------------------
Crònica d'en Tati Sarquella:
Aquesta vegada anava concienciat del que havia de fer. Surtir fluix i anar de menys a més. 175 km. s´han de fer a ritme de 175, però quan et passen els de 95 normalment t´hi apuntes. Així doncs ho tenia clar, a ritme lent i sobretot anar menjant i hidratant-me.
A la sortida i fins el primer port anava amb en Narcís anar fent però amb alegria. Capsacosta el vaig fer àgil de cames i sense apretar, trobant montgrins i impulsos durant tota la pujada. Després a l´arribar a Sant Pau de Seguries comença a ploure i ploure fins a Ripoll.

A la pujada de Vallfogona decideixo fer la curta, amb un dia tant gris i xop com anava, 175 km. es poden fer llargs. Així que apreto a ritme de 95. Però quan sóc a dalt i i veig que el dia s´aclareix m´entren els dubtes. La baixada fins a Olot molla, vigilant més que disfrutant. Llavors direcció Sant Esteve hem dicideixo a fer la llarga. Fins ara ho havia fet tot malament, no havia respectat el ritme, no havia menjat i no m´havia hidratat suficient. La pluja m´ha destorotat.

A la pujada de Bracons, amb vent de cara a les rectes i amb un desarrotllo massa gran ( no porto compact ) es fa durilla. Veig gent recolant i adelanto dos cadàvers sobre la bici i jo més endavant tres. La part de dalt anava clavadíssim. Però al final arribo al cim i continuo. A la baixada rampa a les dues cames que ja fins a l´arribada no hem deixaran.

Abans d´arribar a Manlleu m´atrapa en Narcís. A l´última pujada ell s´en va i jo tot xinu-xano i com puc fins a l´arribada.
Al final la victòria és l´esforç . 3 impulsos varem acabar la llarga, En Narcís ( com un campió ), en Joan i jo. Felicitar també a tots els impulsos i montgrins que varen fer la curta i que varen ser molts.

------------------------
Paco:
Enhorabona a vosaltres ,i a tots el Impulsos que varen acabar.
L'any que ve ja no tinc excusa...!!! Tinc que anar-hi..!!!

1 comentari:

Narcís Nogué ha dit...

Ei Paco !!!
per vergonya no, per disfrutar si.
Quan veus ciclistes que reculen i altres a peu a dalt a Bracons t'anadones de lo dur que és, i que el mes important és arribar.
El sacrifici és lo mes maco d'aquest esport.
Satisfacció és el que queda al final.