26 de nov. 2009

BTT I TREKKING AL PIC DEL COSTABONA

Pues si s'acabat la temporada,peró no per aixo ens hem de queda parats.Per prepara la pròxima res millor que fer una ruta mixta de B.T.T i trekking ,fins a 2.500 metres al pic del Costabona. Això per anar fent cames.....

Aquest dijous hem sortit des de Setcases: en Tati, en Jacint, en Lluis, en Neil, en Paco i en Narcís. Prèvia parada a fer l’entrepà de truita i després de mirar les diferents possibilitats , el track que hem triat ha sigut pujar al Pic del Costabona, per la pista que surt de Setcases a la dreta amb vistes espectaculars i pujades que ens han tret la fred que feia. Hem hagut de deixar les bicis i continuar a peu fins a fer el Pic de 2500 metres d’altura, llàstima del núvol però l’ascensió ha sigut única.



I després tornada per una trialera molt pedregosa i tècnica amb unes panoràmiques de Setcases i totes les muntanyes pirinenques de fondo.


Per dinar ens hem trobat amb 6 bikers mes entre ells en Santi , l’Enric Bofill i en Conrad i l’hem fet petar explicant les experiències de les rutes, ells han fet l’altre costat del Costabona, i és que hem d’aprofitar ara que encara no ha nevat per fer alta muntanya, ja vindrà l’ hivern i ens quedarem mes a prop.


AQUÌ més fotos d'en Luis Canyet

I pel proper dijous la Collada Verda,i esteu tots convidats.

Crònica de Narcís Nogué

1 comentari:

Ada Xinxó ha dit...

Ostres, quina enveja que feu amb aquests dijous que us munteu!! Llàsimta no poder-vos-hi acompanyar!