21 de juny 2009

CAIXA GIRONA- PORQUERES

M'ha agradat bastant aquesta cursa de Porqueres; el circuit era bastant suau, però ja se sap que quan un es col·loca el xip de les carreres, la suavitat no es nota tant! I és que tots premem el gas tant si planeja, com si la cosa s'empina....; vui dir les pujades!

He fet una sortida molt bona, i he pogut evitar l'embut del primer corriol que venia amb trampa inclosa. Tot i això, com sempre, els dos primers de la nostra categoria, l'Esparraguera i l'Espinar, no han trigat molt a donar bona compte del meu avantatge i aviat els he perdut de vista. He anat agafant la meva velocitat de creuer, i encara que en la primera volta m'han passat alguns màster 40 i alguns cadets, en la segona he anat una mica millor i una altra vegada els he pogut tornar a passar.

A les pujades i plans les cames m'anaven força bé, i tenia bones sensacions per a portar el meu ritme, i en les baixades sempre cal donar pas a la joventut, que arrisquen més que jo; però controlar a algun màster 50, que baixen com si portessin la moto de cros! Al final, de nou, el tercer lloc del calaix.
Està molt bé, però com diu la meva dona:
``tens que portar a casa el pernil..!!
O ja no donen pernil al primer ...??? Calla, que això era a l'Open de la Selva ...!!!
Aquí t'emportas un xupito i gracies ..!!.
Impulsos a tope!
Fins la pròxima.

El meu contrincant;L'Espinar, i jo.

Sortida fulgurant...!!!

Amb el gas a tope...!!!

Un altre que tinc a tiro.....!!!!

L'Amat fent la cursa ....sense la bici...!!!

(c) Fotos CC.Serinya.
L'esforç a merescut la pena.....!! un altre podium Impuls Medes Bike...!!!

Classificacions Cadets_i_Veterans

3 comentaris:

Anònim ha dit...

ei, que això s'en diu abusar.....deixa alguna cosa pels demés, ja ja ja....

enhorabona.

Nava ha dit...

Molt be Paco, avui te vist i no vist!! quina sortida !! bueno, me alegro por tu podium, hoy hemos vuelto a disfrutar de una buena carrera de btt. Chapo, cuidate.

Ada Xinxó ha dit...

Que bé, un altre xupito!! Suposo que ja estàs muntant el bar, no?