2 de maig 2009

MOUNTAINBIKADA DE TORTELLÁ




Aquest divendres, hem anat a la Marxa de Btt de Tortellà. Amb un temps encara insegur, al arribar a Tortellà, m'he trobat amb en Narcís Nogué i també amb la Núri, també del club. El temps ha aguantat bé, hem sortit direcció cap al Bassegoda.

La marxa, primer, semblava que era de "na fent", però als pocs quilòmetres ja han començat les primeres rampes fortes cap amunt. Crec que han estat més de vint quilòmetres de pujades sense descans, fins a dalt, i la veritat és que, a ritme de cursa, tenies que saber dosificar molt bé les forçes. He anat bastant bé, i hem fet la marxa junts amb un noi del RadiKal Bikes que a les pujades més fortes es despenjava una mica, però a les baixadas amb tornava a atrapar. Al final hem arribat quasi junts fins a la meta, a la útima pujadeta abans del poble l'he pogut passar i entrar primer.
Crec que he arribat entre els 5 primers. No està gens malament....!!!! En Narcís, també, ha fet un molt bon temps i continua amb la seva progressió espectacular. La càmera de fotos, com podeu veure, estava una mica entelada, i les fotos no son gaire bones. Per cert, l'esmorzar que ens van preparar la gent de la organització era de bandera, i no va faltar de res. Fins la propera companys!
CLASSIFICACIONS:
-
1- Xevi FERRER (RADIKALBIKES)
2- Victor UBEDA (Action Team)
3- Jordi SERRATS (CC DARO)
4- Albert BOSCH (ESPA)
5- Paco de Cadaques (IMPULS MEDES BIKE)
6- Josep FERNANDEZ (RADIKALBIKES)

1 comentari:

Nava ha dit...

Paco, no paras macho, haber si nos vemos mañana !!