1 de març 2009

FEINA FETA.......!!!!!!

3º CLASSIFICAT DE LA CATEGORIA--OPEN B.T.T LA SELVA.











Feina feta! Aquesta és la sensació que té un després de passar per la Cursa de Sant Hilari Express. I també, en el meu cas, objectiu aconseguit. He fet 3r de la meva categoria, i 3r de classificació general Màster 50. Per ser el primer any que corro, estic, més que satisfet.

La veritat és que estava una mica "acollonit" després de sentir tots els comentàris que parlaven d'aquesta última cursa del Gran Premi de La Selva. Però ja havia passat la prova de foc de les altres curses, i sembla que acabar l'Open a Sant Hilari era gairebé obligatori.

La cursa ha sigut molt dura, tal com ja esperàvem, però hem resistit, que no és poc! No ha faltat de res: corriols ultra-técnics, tant amb baixada com amb pujada, pistes de platillo, que no s'acabaven mai, escalada de roques, arrels traïdores, i altres trampetes que, per sort, ja no m'enrecordo.

Amb queda un molt bon record d'aquest Open de La Selva, ... però també ara mateix, un bon mal de cames!

Vui donar les gràcies a tota la gent del Club Impuls Medes Bike que m'an seguit al Bloc del Club, i amb especial a tota la colla que sortim els Dijous i als meus ``entrenadors´´ personals (Climent i Pepe) pel seu recolçament moral. (Sembla que sóc l'Hermida..no?.)

Fins aviat companys!

Paco.

1 comentari:

Nava ha dit...

Enhorabona Paco, encara que ja te las he donat a la curse, soc l´Antoni Navarro (Bicis Esteve), ja que els dos em nat acollonits, els dos em acabat tan tercer de la curse y del campionat, collonut desprès de fer una curse com aquesta, que a part, de tenir llet, tens que tenir collons, et felicito i fins un altre.