28 de febr. 2009

EL QUE AVISA NO ES TRAIDOR....!!!!

PREPARATS PER LA BATALLA.....!!!




SANT HILARI SACALM, GRAN FESTA FINAL DEL GRAN PREMI DE LA SELVA..!!!


Aquest proper diumenge ens espera la bonica localitat de Sant Hilari Sacalm, on els amics del Çacalm Express, ens han preparat un mati ben be perfecte, per disfrutar(i patir) del nostre esport favorit.

Ens tenen preparats 2 circuits, a quin dels dos mes exigent.(infernal) El llarg, catalogat de categoria extrema(Ups..!) tindra uns 42 kilometres i un desnivell acumulat de aproximadament 2200 metres, nomes apte pels mes valents(o sonats). Mentre que el curt, fara 21 kilometres i un desnivell de 660 metres que tampoc es queda enrere en dificultat.(pel mes gallinetes)

Cal destacar la exigencia d’aquest prova, nomes apte per sofridors de mena,(el que avisa no es traidor), i recordar el triomf l’any pasat de l’Oriol Morata amb un temps de 3:48:30 seguit de mes de 4 minuts den Cristian Collados. Recordar tambe que l’ultim en arrivar ho va fer en 6 hores i 40 minuts(destrossat.!!i amb una llinterna)
La cursa estara prou disputada, ja que tot i que l’Ismael Ventura ho te tot al seu favor, li cal arrivar en 7ª posicio (si no ens fallen els calculs). Tambe estaran ben disputades totes les altres cateories, ja que al tindre doble puntuacio, es una bona oportunitat per retallar uns cuants punts als rivals directes.(Si no fos per aixó,jo amb quedava a casa).... Tot i que mes d’una primera plaça ja estan ben be adjudicades, poden haber bofetadas per ferse un lloc al podium, i ja es comencen a sentir desde aquí els “comptes de la lletera”.
(c)www.clubciclistamassanet.com