27 de set. 2010

JA SOM AQUÍ...!!!

La Transandalus d'aquest any ja s'acabat..!!! Han sigut 7 etapes de pedalar per las províncies de Huelva,Cadis i Màlaga.Hem gaudit d'un temps meravellós i d'unes rutes molt variades. Els 9 components de la expedició que varem sortir de Cadaqués el dia 18, hem tornat aquest Diumenge després de fer una bona quilometrada em la maxi-furgo, des de terres Andaluses.Tots hem gaudit d'uns dies de bicicleta ,turisme i gastronomia. Hem sembla que ningú s'ha aprimat a la tornada..!!
Els components del" Team Avis-Bikers" ;per si no els coneixeu; estava format per set “monstres” de la B.T.T i dos Team-Managers, encarregats de la logística.

L'avi Biker Jaume:
Dos Titans Dessert a l'esquena , molts ossos trencats amb mil batalles,que tan si voleu com si no, us l'explicara amb detall. Si vas amb ell,cal guardar un perímetre de seguretat. ..!!Sempre marcant el Track,encara que de vegades no mira mai enrere....

L'avi Biker Sant Pere( al centre ):
En realitat es diu també Jaume i no es avi ,però ja l'hem batejat em aquest mot.Es la nova promesa del Team..!!
Ja li vol pujar a les barbes a l'altre Jaume..!!,però encara a d'entrenar més per aconseguir-lo.Es un home de pau i apunta maneres.


L' avi Biker Pepe:
Aquest no a fet la Titan,pero es més punyetero que tots..!!! sempre entrenat d'amagat i lluint las seves cames perfectes i carregades de força...!!! Culé fins a la médula i amant de las gallines.
Fa també de reporter,i es un dels mes follo-neros..!!

L'avi Biker Pep:
Es el rei de l'organització i li agrada la feina ben feta. No pot entrenar tant com voldria ,però es un masoca i aguanta amb els més preparats.També fa tasques de bricolatge, edició de vídeo, xofer, palanganero... o el que faci falta..!!!

L'avi Biker Josep:
No té pinta de ciclista,però es fort i “acuerpao” com un roure...!!Bon vivant..!!,bon company..!!.No entrena massa ,i això que te la bicicleta més nova..!!,però aguanta “lo que" le echen”. Es un enamorat de la vida i la disfruta al màxim.

L'avi Biker Ramón:
Aquest no es avi....,es el nen de la colla, només te 49 anys..!!Pot explicar tots el acudits amb versió original,sap tots el dialectes d'espanya i part de l'extranger..!!!Val més compra-li un "traje" que convidar.lo a sopar..!!! No entrena mai ,però no li cal..!!! Es molt ordenat...i es plega els calçotets..!!

L'avi Paquito:
Aquest tampoc es avi ,però ja no li queda massa per pujar de categoria. La gitana de Granada ja li va dir la bonaventura i sembla que tot era bó.No pedala,de moment ,perquè las vegades que ho prova ,surten pujades de per tot..!! Porta el tema de la intendència i el rescat dels més cansats.
Si li dons las coordenades et va a buscar allà on siguis, ........o no.

L' avi Lorente:
Aquest si que te la categoria d'avi, i es el que porta las finances del grup. Sempre demana calés..!!
Te una paciència infinita amb tots nosaltres. També esta a la intendència amb en Paquito i s'han perdut plegats per llocs inversemblants..!! Sempre de bon humor i aguantan al “follonero”....

I per ultim jo:
Tampoc soc avi,i de moment espero que tardi una mica més a pujar de categoria..!!
Espero els comentaris, per sapiguer com hem veuen els altres integrants del Team.(???)Jo m'ho passo de conya amb aquestes sortides rutero-gastronomicas!! I es que no tot a de ser patir i pedalar..!!
Aqui teniu algunes fotos ,encara que més tard penjarem las de tots plegats.

Comentari d'en Pep:
Que em de dir de en Paco, es un malalt de la bici, no del vici, ell si que esta en forma, i on posem tot el ferro, ell ho fa amb plat gros per escalfar una mica, bon company, sap marcar el ritme i esperar a l'últim si fa falta....

3 comentaris:

Narcís Nogué ha dit...

Per les fotos ja es veu que us ho heu passat be, sembla molt maco tot això de Huelva, ja ens explicaràs...
Ben tornat

Santi Val ha dit...

Sou uns cracks!!!! Això es gaudir de la vida, felicitats!!!!

Pep ha dit...

Que em de dir de en Paco, es un malalt de la bici, no del vici, ell si que esta en forma, i on posem tot el ferro ell ho fa amb plat gros per escalfar una mica, bon company, sap marcar el ritme i esperar a l'últim si fa falta.