1 de nov. 2009

COPA GIRONINA CASTELL D'ARO


(c)J.Ortega

Bona cursa a Castell d'Aro,hem pogut tornar a pujar al 2º lloc del calaix.


Una altra cursa bastant dura, aquesta de Castell d'Aro. Tal com auguraven les prediccions, la gent de Castell, ens a preparat una bona excursió per les muntanyes dels voltants. Per sort alguns dels trams ja me'ls coneixia d'alguna sortida amb la grupeta dels dijous. Tot i que d'altres, no recordo haver-hi passat mai. La qüestió és que cada terreny és diferent, i cal saber-se adaptar a tots el millor i més ràpid possible.
(c)J.Ortega
He sortit bastant enrere tot i tenir graella,
però la gent surt tan fort, que de vegades és millor esperar els buits per anar passant, i no jugar-sela en un mal avançament que et pot portar a terra.
He pogut anar recuperant i anar a buscar la roda del sr. Esparreguera, que en aquesta cursa era la bona. Després a estat qüestió d'intentar mantenir la posició i regular molt l'esforç en les interminables pujades. La primera part del circuit m'ha agradat molt, amb bastant corriol i molts girs. A la segona part ens han ficat la mega pujada fins al camp de golf. Una pujada que gairebé me l'he fet sencera amb el plat de postres i pinyó gran. Per sort, en arribar a dalt m'he recuperat bastant ràpid, i el tros de pla l'he pogut fer a plat gran i pinyó mini. La baixada pel corriol trencat per l'aigua a estat de molt control i tacte de fre, però a part d'algun petit sustillo, ha anat bastant bé. El que no m'ha anat tan bé a estat el tros de ``pateo´´ i escalada per entre les roques, que ens han posat. I menys quan ja les cames no estan per a moltes alegrias.Pero és una cosa que tard o d'hora sempre et trobes en alguna cursa i que ,a alguns fins i tot els va bé, per descomptat no és el meu cas. Com gairebé sempre també, i per donar més emoció a la cosa, he tingut un petit contratemps en el canvi, perquè se m'ha ficat un pal pel mig, i això han estat uns segons de pèrdua de temps que mai convé regalar als contrincants.

(c)J.Ortega
No he pogut arribar a la roda del primer, però tampoc m'ha caçat el tercer,tot i que el sr.Cors el tenia ven a la vora. Així que el segón lloc és el que avui ens hem portat de Castell D'Aro. Esperem que per la propera continuï la bona ratxa..!!!!
Força Impuls Medes Bike...!!!

4 comentaris:

Joan ha dit...

si senyor bona cursa la de Castell, llàstima del troç que comentes de pujada a peu, no se perque fan aquestes collonades, més tinguent en compte que si seguies per la pista de baixada anaves a sortir al mateix lloc estalviant la pujadeta.
A part semble que per aquests pobles que porten el "d'aro" darrera el hi resulta molt car comprar unes empolles de Coca Cola i només donen aigua per veure (per mi penós) però que hi farem.
A veure diumenge que ens han preparat, a veure si repeteixes les bones posicions que vas tinguent últimament

Ada Xinxó ha dit...

Estupendo, no pares! a veure si t'hi mal acostumaràs! Felicitats!

Nava ha dit...

Paco, como te dije eres un buen campeón y lo del pateo, ya sabes, en todos lados se tiene que patear, eso para ti no es nada, que no te gusta, vale, pero que más da, si después en las subidas te cargas a cualquiera, jeje, por cierto, el lobo tiene razón en una cosa, lo del agua para las ranas, cuando acabas una carrera, buscas el azucar, en el lild venden unos refrescos de 1,5 por 33 cm, pa cagarte y cuando llegas, no te das cuenta de lo que te metes, pero agua, el agua en todos lados es igual, y la verdad, muy mal en este aspecto, en Castillo, quizá la única pega que le podríamos poner, aparte del ya famoso, sígueme si puedes, jajajaja !! un abrazo a los dos.

Paco ha dit...

Gracies a tots; es veritat que m'estic mal acostumant,pero mentras poguem s'ha de disfrutar dels bons moments...!!!
Una abraçada per tots.