5 de jul. 2010

CAIXA GIRONA MONT-RAS/3ºLLOC


Bona calo.reta també al circuit de Mont-ras d'aquest Dissabte a la tarde.Segurament menys que el Diumenge passat a Cassa,però deu ni do .He fet una molt bona sortida però,la trempera no m'ha durat gaire.
Fins a la meitat de la primera volta me trobat bastant be,anava seguint en Quim Esparraguera,però a la pujada forta, ja he vist que no aguantaria el seu ritme i m´ha anat marxant.També m´ha passat en Florenci Lopez ,que ja esta recuperat del tot del braç trencat ,i tornar anar com una moto.

No se si era la calor, o las meves cames però no me trobat,tan bé com a Cassa,(això va com va..).En Joan Mas, avui anava més bé que jo,cosa que també es normal,(la edat no perdona,nen..),aixi que le pogut agafar com a referencia aquesta vegada.
A la segona volta res a millorat..,si no tot lo contrari..,suava com un boix,i bufava com una partera...Era cues.tió de intentar mantenir la posició i mirar d'acabar sense. A la baixada de la linea ,m'he salvat de caure pels pels...!! , la cosa no pintava massa bé.
Fins i tot en Joan Cors,que anava 4º,a estat a punt d'agafar-me cap al final.Sort que ja arribat la baixada ,i forçant tot el que donaven les cames ,hem aconseguit puja al calaix..!! Tenim xupito......però a costat..!!!

Fins la propera.

5 comentaris:

Nava ha dit...

cada dia más duro paco, pero tu hay, que cojones, continua compañero que solo queda una, toda mi fuerza para afrontarla cuídate.

Beni ha dit...

ei, enhorabona a tu també, que no pares!!!!

Joan ha dit...

vaja sortida vas fer crac, ja em va agafar la neura que jo estava malament, però eres tu que anves passat de voltes,
vaja pujadetes, esperem que el de Porqueres sigui més suau, si no ja no hi vaig

Txema ha dit...

Felicitats Paco!! Que en faras de tants xupitos!! jeje Segueix aixís màquina!!!

Narcís Nogué ha dit...

Molt be màquina, t'he penjat al blog dels minis perqué vegis que encara ens en recordem de tu.
Bon estiu i que facis molt bon resultat a la propera a veure si pots fer el primer absolut
ANIMS QUE TU POTS