27 de juny 2010

2º LLOC A LA CURSA DE CASSA DE LA SELVA


fotos P.Ortega
Després de algunes setmanes sense competir ,hem tornar a Cassa de la Selva per corre el Caixa Girona/Open Tactic.Aquest Diumenge hem pagat tota la fred que varem passar el Diumenge passat a la Marxa del 3 Nacions.La calor a sigut la protagonista de la cursa,i el lloc triat per ferla també a ajudat bastant..!!.La feina era nostre per anar buscant alguna ombre per amagar-nos del sol de justícia que cabia, abans de la sortida.El circuit el vaig anar a provar el divendres,també em molta calor,i em va semblar bastant dur,per las condicions del terreny,i amb alguns talls ,sobre tot de baixada molt "punyeteros".Aquest dia ja vaig caure dos cops,i al mateix lloc..!! O sigui que no las tenia totes pel dia de la cursa,i a més faig agafar una torrada de sol,que em va deixa mig marejat.

Els mes veterans sempre de bon humor..
Preveient tot aixo,aquest Diumenge m'havia mentalitzat que si volia acabar en condicions era cues-tio d'anar,més tranquil,ben hidratat,i mirant de controlar més a les baixades.Peró com tots saben una cosa es el plantejament d'abans de sortir,i l'altre quan te trobes al mig del "fregao".!! Com que la sortida era amb bona pista,tots hem apretat per arribar lo més endavant possible al primer corriol.A mi m'ha sortit bastant bé i al entrar,ja estava 2º per darrere d'en "Cancellara,Esparraguera",vui dir de la nostre categoria....Me posat darrere d'ell,i m'ha semblat que li podia seguir el ritme bastant fàcil.
He pensat que s'estava reservant,preveient que la cursa cap al final es faria molt dura pel circuit i la temperatura.Llavors amb un tall de planer abans de la primera pujada llarga,he fet el que no havia de fer,apretar una mica i passar davant d'en "Cancellara".El sr. Quim,que no li agraden les sorpreses d'aquesta mena,de-seguida m'ha tornat resposta;a començat a posar en marxa la "motoreta" ,i no la parat fins que m'ha despenjat.Això em passa per no quedar-me amagat darrera...!

Amb en Joan Mas i en Josep Bosch,..dos cracs..!!!(c) R.Cateura
La primera volta,s'he m'ha fet menys dura del que esperava,las cames m'anaven molt bé,feia molta calor,però no m'afectava massa,i las baixades traïdores,les he passat impecablement..Tan sols he tingut un ensurt quan, amb un tall de corriols planer i fàcil,m'he distret un moment i he anat per terra per culpa d'una pedrota solitària..
Sort que no ens a passat res..!!! Vui dir a mi ,i a la burra..!!Segons el meu mànager,i fotògraf oficial,(en Pepe),he passat la primera volta a 1 minut del primer,encara de vegades m'enganya..!!

La segona volta me continuat trobat molt bé ,i anava agafant referencia del meu company de curses en Joan Mas,(Master 40)per no perdre el ritme.Normalment ell sempre està més endavant,i avui ens anàvem passant un a l'altre.Per això he pensat que el ritme que portava era bastant bo....
No he fet cap error més , i al final he pogut conservar la posició,entrant 2º de la nostra categoria.Molt content d'haver acabat en aquesta posició i sobre tot de no haver pres mal,que sempre es lo més important..!!

Amb en Jordi Bautista ,un altre bloguero ciclista.

Tinc que donar les gracies,a la gent de l'Impuls Mini, per haver-me deixat,refugiar del sol,dintre de la seva carpa,abans de la sortida.També m'ha-nat molt bé fer una mica d'escalfament de cames amb el rodillo (gracies Ramón).Com els Pros....!!je,je.
En Jacint també m´ha portat un bido de reserva i en Marc una manxa..!!tot es poc per l'avi del Impuls....!!!Gracies nens..!!(En Javi, vos ho tornara)
Ja tenim un altre xupito per la vitrina..!!
Fins la propera..!!

(c) R.Cateura

10 comentaris:

tati ha dit...

fixat com es pot passar de -10 a 30 graus amb una setmana. Aixo no pot ser vo pel cos. Felicitats pel xupito.

jORDi BAUTiSTA ha dit...

Enhorabona campió!!!!
hem sortit vius d'aquesta...i amb la bona recompensa jo de finalitzar sa i estalvi i tu amb el teu!!!
Salut i a pedalar!!
PD: tinc fotos on suts... demà quan pugui les penjo al blog!!!

Jordi Marina ha dit...

Felicitats!!!

I a hidratar-se!!! Si pot ser amb una bona birra!!!

Nava ha dit...

Nada que te has echo ya un drogata del podio y no tienes cojones de dejarlo, pues mira, yo que me alegro y un montón. Tus huevos Paco, si señor !! a seguir así, acumulando ojalata pal garaje, que ya quisiéramos muchos. Un saludo amigo.

Txema ha dit...

Ets un crack Paco!!!! allà on vas triumfes!!, quin canvi de temperatura entre una setmana i l'altre eh!! jeje. Ens veiem!!

Anònim ha dit...

Com son les cose, fa una setmana et foties defredi ahir de calor......però sempre allà dalt, ets un tot terreny!!!

Narcís Nogué ha dit...

Màquina !!!
Que no pari la música !!!
Felicitats !!!

Paco ha dit...

GRACIES A TOTS..!! NA FENT...

Xavi ha dit...

Enhorabona Paco!

Home, NA FENT? Tampoc cal que ens humiliïs tant jajajajaj...

Joan ha dit...

tu ves agafant aquestes referències que vas bé, ...
vaig patir com un ca...ó
salut i pedals