28 de març 2010

CAIXA GIRONA FORNELLS-BON RESULTAT..!!


Aquesta setmana vaig anar el dijous a fer un vol pel circuit de Fornells i la veritat es que no tenia res a veure amb el circuit que ens em trobat avui.El dijous al mati vaig donar una volta ,i ja no em va quedar ganes de donar-na més. El fangue. lis que vaig trobar va ser important.Es veu que va ploure aquella nit i tot estava com un camp de patates .Enfangat..!!
Vaig agafar tant de fang que després de fer una volta ,directament men vaig anar a la gasolinera mes pròxima a netejar la bici, i cap a casa.Fang per un tubo..!!!

Avui per sort , el circuit no tenia res a veure ,tot estava perfecte ,excepte un tall de sota un pont i alguna bassa aïllada.Diuen que el recorregut es pot qualifica com a singletrack" en el 80% del traçat; jo diria que per fer a ritme de excursió ,es super-divertit i molt bo per anar a entrenar.Peró a ritme de cursa ,la cosa canvia bastant. He sortit malament,i he vist a quasi tots els de la meva categoria davant meu. Per sort me anat recuperant i he pogut contactar amb el grupet de davant abans de deixa la carretera. Tenia clar(com tothom) ,que si no arribava ben col·locat a l'entrada dels corriols ,després no podria passar.

He aconseguit anar passant gent ,i entra força ben col·locat al corriol, però no m´ha servit de gaire perquè alguns corredors han tirat per sobre el camp,i ens hem trobat tots a la entrada del bosc.Embussada total ,i peu a terra.Aixi que no a quedat més remei que anar cantat la cançoneta del pas,pas ,per anar endavant i intentar agafar el ritme.Al sortit del primer corriol llarg,ja he pogut anar rodant al meu ritme , i sense ningu que m'estor-vés.Segons els meus càlculs estava a la tercera posició de la categoria,i era cues.tió d'anar aguantat ;els dos de davant estant molt forts.Aquest circuit no es de molta força,però si de anar molt fí ,i no fer cap error de traçada.

Després de la primera volta tot anava igual, i em semblava que portava bon ritme,però estava equivocat.De cop i volta ,amb un gir he vist ,al Joan Cors,que venia com un llop derrere meu.No pot ser..!!! Aquest home es la meva ombra a moltes curses.(No entrenis tant ,Joan)Axi que ja tens en Paco apretant el cul ,i forçant la maquina una mica més,per conservar la posició.Las cames m'han respòs bé i li he pogut agafar distancia i posar-li algun corredor pel mig.Va , que ja falta poc,he pensat,aguanta noi...!!

Peró encara m'esperava un altre sorpresa pel final.Just al sortir del ultim corriol ,i agafar la pista m'ha passat un corredor amb dorsal groc ,i he pogut veure que era el que jo pensava que estava per davant meu a la nostra categoria.(???). Es veu que a caigut a la sortida i anava remuntant posicions..!!
Tocar cremar tota l'artilleria i tornar apretar el cul ,las cames... i lo que convingui....!!
Me posat al seu rebufo i quan faltaven 200 metres per creua el riu...,passada de Schumacher i.... primer a creuar las fustes .Peró al pujador del altre banda he vist un corredor parat al mig,..merda..!!Pas,pas...!!! Per sort, s´ha apartat i cap amunt .Encara no s´ha acabat ,plat gros i tota la tralla fins a meta ....!!!! Ara sí ..... 2º de la categoria...!!!
El primer xupito de la temporada, pel Master més vetera del Impuls Medes...!!
A veure si no es l'ultim..!!! Força Impuls..!!

9 comentaris:

Arreplegatsbtt ha dit...

Molt be!!!

Ara a per la propera!!!

Nava ha dit...

Nennnnggggg!! triunfo total paco que cada dia cuesta más !! si señor mi enorabuena, sigue así, seguro que al final de temporada tienes que alquilar un garaje para los trofeos !! un saludo.

Txema ha dit...

Felicitats Paco! Ya vuelves a estar por las contradas!! jeje.
La primera de muchas! Enhorabuena!

tati ha dit...

je, je, je.

Anònim ha dit...

ei, ara que ja tinc gots de xupito com tu, podem anar de copes!!!! je je je.....

Narcís Nogué ha dit...

Felicitats campió !!!

Narcís Nogué ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Ada Xinxó ha dit...

Ja sabia jo que no tardarien a caure aquestes copes de xupito del 2010! Felicitats!

enric ha dit...

felicitats paco tindras que llogar una dona de neteja per els trofeus
segueix aixi campio