8 de nov. 2009

COPA GIRONINA CALONGE


(c) J.Ortega
Bon ambient a Calonge em aquesta Copa Gironina. Bona organització del club Calonge i molt bo també el circuit que ens han preparat per a aquest diumenge i que m'agradat bastant.

(c) Cristina
Aquesta cursa ha estat per a mi, sens dubte, una de las que millor he fet.No pel resultat, sinó per les bones sensacions que he tingut . He sortit una mica enrederit, però de seguida he pogut guanyar posicions i anar amb els de davant. Les cames responien bé, i malgrat que com gairebé sempre la joventut dels joves s'imposa en els primers metres, després els més veterans els anem guanyant terreny.Bueno no a tots, perquè els quatre o cinc primers, van com motos tota la cursa.He agafat altra vegada la roda del meu contrincant l'Esparraguera, com a referència, i al cap d'uns metres tenia la sensació que podia anar més ràpid que ell, a la primera pujada. He forçat una mica més el ritme i ell sa quedat una mica més enrere, i així hem anat durant una bona estona. He passat a algun cadet més, i només tenia al davant als tres primers.

(c) J.Ortega
Només i havia una explicació;o tots anavan més lents que de costum;o jo estava anant més ràpid del que em tocava anar. Llavors he pensat que potser estava forçant més del compte, i que al final els excessos es paguen. He afluixat una mica i deseguida el sr. Esparreguera m'ha posat l'intermitent i ha pasat davant meu.

(c) J.Ortega
Jo, com la seva ombra, enganxadet...... i al rebuf, mentre el cos aguanti...!!!! I per cert a aguantat prou. Hem anat junts fins al km.15 , i després, em una pujada se m'ha anat una mica i ja no he pogut agafar-li la roda. Ja en l'últim corriol de baixada he preferit no arriscar i he baixat controlant, i assegurant la traçada, ja que el terreny humit que teniem no perdona cap error. Després pista plana, ningú darrere, plat gran ...... i a la meta, falta gent.!!!
Segon lloc,en el calaix de la nostra categoria. Un altre Impuls, que s'emporta premi avui..!!!!

(c) J.Ortega
En arribar a meta m'han comentat ,alguns, que havia donat molta guerra i m'havien vist molt bé durant la cursa. Per altres; els més crítics,(els meus managers)(?) deian ,que havia d'haver donat més guerra, prémer una mica més el gas encara, i arrivar primer. ...(??) Bé, com sempre, hi ha opinions per tots gustos. .Pero el més important és sentir-se bé amb un mateix, i avui com ja he dit al principi, a estat una de las millors curses del any; encara que tot es pot millorar, esclar ...... com deia el Sr Cruyff. , siempre positivo ...!!!!
Salut i força.......!!!! ......i a las cames també...!!!!

(c) J.Ortega

2 comentaris:

Nava ha dit...

Enorabuena Paco, buen resultado, como bien dices lo mejor es acabar contento consigo mismo, ya habrá tiempo de apretar otro día, nos vemos en Mont-ras.

Txema ha dit...

Digues que sí Paco!! Siempre positivo!! jeje.
Felicitats pel podi i per la fantàstica temporada que estas fent, anims i apretar fort que només et queden dos podis i a descansar!.

Fins aviat!!