6 de març 2009

ANEM A BANYOLES ,A VEURE ELS MILLORS.....!!!Banyoles acollirà aquest diumenge 8 de març una altre edició del Gran Premi Massi -Copa Catalana Internacional, en concret la primera prova d'aquest campionat i la segona prova del Superprestigi Massi -Open d'Espanya BTT.

Com ja és habitual, Banyoles és una de les seus amb més participació i més nivell i per aquest any 2009 ja han confirmat l'assistència corredors d'11 països diferents: Àustria, Bèlgica, Argentina, Portugal, França, Suissa, Andorra, Gran Bretanya, República Txeca, Holanda i Itàlia.

Amb Julien Absalon (Orbea), José Antonio Hermida (Multivan Merida), Jean Christophe Peraud (Massi), Cédric Ravanel (Lapierre) i L'EQUIP RADIKALBIKES & IMPULS MEDES BIKES, l'espectacle i l'emoció per la lluita pel podi està més que assegurat, tot i que hi haurà altres corredors estrangers i nacionals que segurament els posaran les coses difícils amb l'estrena d'aquesta temporada '09.
S'espera també la presència de més de 20 equips diferents i com ja és tradicional abans de donar la primera sortida (9.15h) tindrà lloc a la zona de podi la presentació de tots els equips presents a la prova.

El circuit serà semblant al d'edicions anteriors, amb 9'5 km i sortida des del Parc de la Draga amb direcció al cementiri, una pujada que marca diferències, per seguir cap a la zona tècnica de darrere el Mirador amb una baixada molt ràpida i una pujada per les conegudes esses de Banyoles fins a la zona del Mirador. Aquí es troba la trialera més tècnica del circuit que baixa fins al costat de l'Estany de Banyoles per tornar a pujar per senders tècnics de pujada fins al Mirador altre vegada. A partir d'aquí ja és tot baixada fins a meta amb infinites corbes enmig dels camps de conreu.

Els horaris de la competició seran els següents:

Dissabte 7 de març:
* 12-14h. Inscripcions i entrega de dorsals
* 16-18h. Inscripcions i entrega de dorsals
* 18h. Reunió d'equips

Diumenge 8 de març:
* 8-9h. Inscripcions, entrega de dorsals i control de firmes.
* 9h. Presentació d'equips.
*10h. Primera sortida de la 2a prova del Superprestigi Massi-Open d'Espanya BTT i primera prova del Gran Premi Massi - Copa Catalana Internacional.
*12h. Segona sortida de 2a prova del Superprestigi Massi-Open d'Espanya BTT i primera prova del Gran Premi Massi - Copa Catalana Internacional.
*14h. Entrega de premis.
** informació d' ocisport news.(c)