6 d’abr. 2013

EMPORDÀ- ATLAS-SAHARA 2013



La setmana que ve, me'n vaig amb uns companys de Torroella i l'Estartit, a veure els nostres veïns del Marroc. Ens anem a fer un grapat de kilòmetres en btt, cap a les muntanyes del Atles, i el desert del Sàhara.

Tot va començar l'any passat , quan mig en broma mig en serio , es va comentar amb la Colla del Dijous de fer una sortida cap aquestes terres. La cosa va anant agafant forma , i vet aquí que al final
després de mirar molts mapes , i molts tracks, ens hem muntat un circuit molt maco, però també molt dur. En general hem volgut fer part de la Ruta de les Mil Alcassabes i una part del Sàhara.

Com que els quatre que i anem som molt masoques, hem agafat alguns tracks de la Titan Dessert i altres que s'han fet per les zones on volíem anar.
La preparació física la portem bastant bé ; alguns van passats de kilòmetres i d'altres no tan. 

En Narcís, que ha sigut el que més s'ha "currat" el viatge, porta molts kilòmetres a sobre, i entrena'n
amb l'elit del Baix Empordà. 
En Conrad, em consta que no li fa falta entrenar més . Encara que a estat de guàrdia a la feina molts dies , a compensat altres , fent tandes de doble entrenament diari..!!
En Jacint , entrena quan ningú el veu, ( es el que m'ha dit en Narcís.!!!) . 
I jo, com sempre ….na fent..!! Així que esperem aguantar tots fins el final.



D'assistència, havíem pensat agafar uns camellers que ens resultaven bastant be de preu; però finalment hem tret uns quants calerons que teníem a Suïssa, i tindrem un beduí de la zona, que ha canviat el camell per un tot terreny..!! 

Els calés de Suïssa han donat també per dormir sota cobert . 
En Jacint , que es el més purista dels que portem, patirà una mica en no poder veure les estrelles abans de cluca els ulls, però ja prefereixo una alcassaba  amb dutxa; encara que algun dia dormirem em haimes al desert.!! 

Tot i això, no vos penseu que anirem a passeig..!! i si no mireu els tracks que portem i las distancies que ens  esperen..!! A més cal pensar que l'alçada, i els contrastos de temperatura es faran notar de valent.

Seguirem informant...!!! Vaig a plegar els mallots que la dona hem diu que no n'aprendré mai.!!! Buf.!!! quins nervis..!!

 Alguns dels tracks que farem servir:


3 comentaris:

Migdia Sport ha dit...

Molt bé !!!!!
Quines ganes..... 4 dies....

Narcís Nogué ha dit...

9 tracks has posat ?
que no vols tornar a casa ?
jo només en faré 6
has vist que la primera etapa de la Titan 2013 coincideix amb la segona meitat d'etapa que farem ?
Quins nervis ...............

Anònim ha dit...

SANTI.

¡¡¡ QUE OS VAGI DE PUTA MARE ¡¡¡
DISFRUTEU A TOPE