12 de nov. 2011

JA HEM FET EL CONGOST



Ja hem fet el Congost_de_Mont-rebei, ha estat una sortida molt maca per aquests impressionats tallats de pedra. Es un d'aquest llocs que sempre hem tingut en ment d'anar a fer, i que per fi hem portat a terme.

El Congost, tallat a espasa per la força continuada de les aigües del Noguera Ribagorçana, divideix a est i oest , Catalunya i Aragó, i de nord a sud les comarques del Pallars Jussà i la Noguera. Nosaltres hem fet el recorregut sortint d'Àger en direcció a Corçà, i aixi ens hem estalviat bastant, els talls de pujades a peu arrossegant la bici. Davant nostre teníem el Massís del Montsec, de parets gairebé verticals, lloc conegut pels amants del parapent i l'ala delta per ser un bon punt d'enlairament.


Els integrants de la sortida hem sigut en Santi, en Narcís, en Jacint, l'Abdon, en Fabio , en Climent i jo. Tothom molt animat, ja que després de tans dies de pluja, el temps ens a donat una treva per gaudir d'un bon dia de btt.L'excursió a anat molt bé i tan sols una punxada a la sortida a sigut l'únic incident del dia. La visió del Congost ja impressiona bastant abans d'entrar,però a mida que ens anem endinsant pel corriol tallat a la pared, alguns s'han acollonit una mica. Tot i això, i per tal de sortir de "machotes" a les fotos, tothom a pujat a sobre la bici en els trams més espectaculars.

A sigut una experiència única..!! Una vegada passat el Congost i l'impressionant pont penjat ,ja hem començat la pujada cap a dalt del Montsec.La vista des de dalt també era molt maca..!! Per la baixada tots en hem abrigat una mica i "a saco" cap abaix. Hem acabat l'excursió, i cap a les tres de la tarde, ja estàvem tots asseguts a taula, devorant el menú del dia.
Un altre crònica de sortida AQUÍ
Fotos de la sortida.
Fotos d'en Narcís 
Més fotos de l'Abdon

Fins la propera..!!
Paco.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Salut companys, sóc el noi que us va fer la foto al pont penjat del Congost de Mont-rebei!!!

Paco ha dit...

Gracies Albert per la foto..!! Si que estem una mica sonats..!! Peró que per molts anys ho poguem fer..!!
Salut company..!!

Ada Xinxó ha dit...

ai mareta quin vertigen! com sempre la ruta i les fotos collonudes!