3 d’abr. 2011

ENTRENANT PER LA TRANSPYR

El meu "coach" entrenant -me, per  la Transpyr.

Després de una setmana d'estar en paro forçós, per culpa de una contractura muscular,avui ja he pogut sortir un parell d'hores. Les sensacions han estat bastant bones.La setmana passada, tot fent el "tarzan" saltant per una barana, em vaig fer una contractura al abductor de la cama dreta, però sembla que ja ha passat.
El repte que tenim per endavant el mes de Juliol es bastant important, i si no anem sumant kilòmetres a les cames..... malament rai..!!!
El meu "coach" i company d'aventura,en Santi Lloveras, està entrenant ben fort, i tinc que esta al seu nivell. Ell diu que si no fem la Transpyr aquest any, s'ens passara l'arròs, i ja no hi serem a temps.I potser te raó, ja tenim una edat..!!
Peró això no ens espanta i anem a per totes. Que es prepari en Josef Ajram, que diu que també porta "coach". Segur que no es tan catxondo com el meu..!!

El símbols de Ferrari, i el de Cadaqués, han d'arribar a Donostia.

4 comentaris:

Ada Xinxó ha dit...

Paco!!! hem anat de cul i no t'hem passat res, no tenim perdó.. sorry! ho tenim present, demà t'ho passem!

Narcís Nogué ha dit...

Entreneu molt companys, sort per la colla del dijous.
Nosaltres també farem el que poguem.

Txema ha dit...

Molt bona noticia Paco! Veure que tens per endavant aquesta pet de ruta, em diu que estas a tope!! jeje. Ara toca entrenar fort, pero no gaire que ja ho estas eh! ;-) Fins aviat!

Xavi ha dit...

Paco us ho passareu genial! a més amb el fondo que teniu és qüestió de dosificar, menjar, beure i reposar quan pogueu. I sobretot disfrutar. Què us haig d'explicar, no! Apa a entrenar i a cuidar-se la contractura!