24 de març 2011

FOTENT CANYA ALS JUBILATS..!!

Avui la mini-colla del Dijous em fet una sortida per anar a veure si l'Embassament de Boadella estava tan ple com deien les cròniques. Em sortit de Maçanet de Cabrenys, i ja allà les primeres rieres que hem trobat anaven  força plenes encara.


En Santi buscant el lloc per travessar.

Em agafant pistes i corriols que ens han dut fins a Sant Llorenç  de la Muga.Allà em coincidit amb uns jubilats de la Catalunya Nord i hem compartit la ruta duran uns minuts. Pero deseguida a la primera pujada forta els i  hem fotut un pal sense pietat, i els em deixat enrere.
Ja en arribem a ser de valents amb un pobres avis..!!!

Mestre..!!!si veniu amb nosaltres vos ensenyarem el camí..!!!

En Narcís a apretat tant per deixa enrere els jubilats, que no a vist un trencall, i s'ha fotut un "pinyo" amb un pedral..!!

A la dona li diré que a sigut un romeguer..!!!

Per sort al cap d'una estona ja no s'encordava del "percance" i feia un ball amb en Santi, a la terrassa de La Central. Son com nens petits..!!

Aquest lloc em posa romàntic ..!!!

Com que els jubilats han vist el panorama,ja no s´han acostat més a nosaltres i em prosseguit sols la nostra ruta fins arribar a l'embassament i després de tornada a Maçanet.

1 comentari:

tati ha dit...

Ja podreu amb 4 avis. I vigileu amb les classes màster amb en Narcís que el matareu !!. I no entrenis tant que quan vingui em fareu anar amb la llengua fora.