6 de des. 2010

SORTIDA PER L'ALBERA /COLLA DE ROSES


Sortida BTT amb els companys de Roses (los zonaos).No es que estiguin sonats, es que fan moltes zones tècniques.!!També varen venir gent de Bicis Suria i alguns que no conec gaire. El mestre Pepe de Cadaqués es va encarrega de enganya a una bona colla de Beteterus del poble veí ,i varem muntar una sortida per l'Albera.Com sempre sol passar quan vas en colla grossa els nivells son una mica diferents,però en general tothom estava disposat a gaudir d'una bona pedalada.No estava molt clar cap on aniria-m,però el nostre xerpa Pepe,no li cal cap gps. per fer una ruta improvisada que només ell sap,fruit del seus anys d'experiència i dedicació.Els menys preparats feien les típiques preguntes de si tro-variam molta pujada,però com sempre això es va anar veien sobre la marxa..

Molt de "falso llano",si que varem fer,però tots van anar fen cadascú al seu ritme
,i l'excursió va sortir bastant guapa .Varem sortir des de Garriguella,per anar cap a Vilamaniscle i Espolla.Desprès molta pujada fins arribar aprop del Castell de Recasens ,on varem fer un corriolet molt macu,molt aprop ja de Cantallops.La tornada per San Climent,Mollet de Peralada i Delfia .En total 51 km i 1000 metres de desnivell,per fer passar la fred..!!
Esperem repetir aviat,si els nostres veïns volen..!!
Fins la propera

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Novato:
A mi ja no m'enganyeu més...!!!!
Quan arreplegui en Pepe el penjaré pels cordons..!!

Anònim ha dit...

Soy el Bitxo,
En la proxima salida no me adelanta ni dios..!!! voy a entrenar como un loco, para comerme a todos los "zonaos"..!!!

Paco ha dit...

Els de Cadaqués, sempre fent amics a per tot arreu..!!!
Aquests avis son durs de pelar..!!

De bon rotllo eh..!!

Narcís Nogué ha dit...

jajajaja
Que passa Paco que no pots enganyar els de L'Estartit i vas a enganyar els de Roses ?

Txema ha dit...

Jeje, veig pels comentaris Paco, que suau suau no va ser la ruta eh!! jeje! vinga, a seguir fotent-li als pedals! fins aviat!