23 d’ag. 2010

TOT A PUNT PER LA"PEDALS DE LEÓN"


Aquest Divendres anem cap a Cistierna,a començar una nova aventura per terres Lleones-as.Ja tenim les burres a punt,i també els tracks al GPS.Hem aconseguit un remolquet, per portar las bicis, que ens anirà molt bé,i així anirem més amples al cotxe.
Alguns no ha tingut gaire temps d'entrenar,perquè l'horari de la feina,no el a deixat gaire temps per fer-ho,però son tantes les ganes que tenen de fugir de la marabunta del estiu,que segur que les cames els aniran soles cap a munt.Jo he sortit bastant,però tampoc he fet masses tirades llargues.

De totes maneres,esperem estar valents i fer les rutes sense cap complicació.Ens han dit que es molt puja i baixa , que les pendents son molt fortes;o sigui trencacames;i que es molt diferent de les rutes que ja hem fet pel Pirineu.Ja es veurà..!! Tothom opina segons el seu nivell,i de vegades no pots fer massa cas del que et diuen,perquè tot es molt relatiu,i depèn de la preparació de cada persona.
A la tornada,ja vos ho sabrem dir..!!

7 comentaris:

Noe SLopes ha dit...

Por lo que he leido, es rompepiernas como la tracks del diable, pero el terreno no es tecnico, son mas pistas.
El chico que lleva el tema, Edu, es un gran conocido mio de mis años por Bilbao. Dale recuerdos de mi parte.
Pasarlo bien!!! Estaré esperando la cronica!

Jordi Marina ha dit...

A disfrutar!!!!

tati ha dit...

L´any que ve pedals dels andes. En Narcís ja està apretant.

Txema ha dit...

Merci Paco per deseitjarnos sort a la Transpyr! El mateix per tu, que us vagi molt bé als Pedals de León! ja ens explicaras que tal, crec que es una gran excursió per fer! Vinga, a cuidar-se!!!! salut i força als pedals!!

Xavi ha dit...

Que us vagi bé a tots dos cracks amb les vostres respectives aventures!

rosa ha dit...

sera a quest el remolc?si me´l portes en un pim pam us el pintu i us posu cuatre floretes de colors per anar una mica macos jajjaaja que tingueu molt bon viatge i cuideu-se mutuament meinys per la nit,quin perill jaja una abraçada i fins la tornada....... ahhhh soc la ROSA

goicotin ha dit...

No te quedes sin tu bicicleta, pasa por tiendas bicicletas montaña