6 de juny 2010

ESCOLA DE CICLISME IMPULS MINI






Escola de Ciclisme Impuls Medes Bike
Un exemple a nivell de tot Catalunya de com s’ha de treballar per ajudar als mes petits a desenvolupar aquest esport que ens agrada tant a tots nosaltres que és el ciclisme, ja sigui BTT, carretera, triatló, ...
Marc Barbosa,un dels puntals de la secció Impuls Mini.
Fa poc mes d’un any que tot una seria de pares i mares estan treballant de valent i comencem a veure els resultats. Els nens estan molt motivats, i no només els que pugen al podi a les competicions, que són molts, si no que es veu un ambient sempre molt positiu en els entrenaments i també a la Bikescola
S'han rebut felicitacions de la Federació, Ajuntaments, Col·legis, ... i també s’han interessat des d’un programa de radio.
Aquí teniu l’organigrama de les persones que fan possible aquest èxit, i també d’altres que no hi surten però que també estan col·laborant quan s’organitzen competicions.
Es maco veure l’implicació de tot un col·lectiu de persones amb un mateix objectiu :els nens i nenes del club i d’altres que es poden anar afegint, perquè això és una tasca oberta a tots.

Coordinadors de la secció: Jacint Sarquella, Ramon Cateura i Marc Barbosa.
Entrenador: Marc Barbosa.
Director Equip BTT: Pere Ribes.
Directors Equip Carretera: Anna Ribes i Josep Costa.
Director Equip Escolars: Vicente Fernàndez.
Directors de l'activitat de lleure: Jordi Andreu i Maribel Rabaña.
Manteniment del Blog: Marc Barbosa i Narcís Nogué.
Representants Institucions: Núria Lagraña i Josep Ribas.
Assessor: Amat Artigas.
Representant de l'equip: Alex Lagmich

11 comentaris:

Ramon Cateura ha dit...

Gracies Paco, ja saps que ets el nostre referent a l'Escola . Agraïm el teu suport desde Cadaqués . Peró compte que no sé si saps, que els nens els volen fer fora, que no siguis tú el proxim...

Narcís Nogué ha dit...

Gràcies Paco, quan sigui gran vull ser com tu.
Be jo no vull dir que siguis gran,
be ja m'he embolicat però tu ja m'entens ...
Si ens fan fora ens voldràs a Cadaqués ?
jo menjo poc.

tati ha dit...

aqui nomes n´ hi ha un que ha d´ anar a fora. Be de fet 2. Jo de moment a la pastora del costabona no la faig fora. je je.

TONI ARNAU ha dit...

Felicitats per el blog....imagino que l'escola estará per el alt emporda...

Xavi ha dit...

Us felicito, feu una gran feina! A vegades com que ens prenem el ciclisme com a hobby sembla que dedicar un temps als més petits és cosa dels respectius pares. Potenciant les escoles de ciclisme estem potenciant i consolidant la cultura del ciclisme, i alhora la sostenibilitat que això implica. Us felicito de nou!

Josep ha dit...

Gracias, Paco

No nos conocemos personalmente pero te agradezco mucho el apoyo que nos estás ofreciendo en tu Blog, ya que al final son los mismos socios del club que ponen o pondrán a todo el mundo en su lugar.

Un cordial saludo Josep.

Vicente ha dit...

Bones Paco, em repeteixo com tots els demes, gràcies pel teu recolzament, però com a implicat amb els minis crec que no es just que ens vulguin fer fora d'un club com el que tenim, perque els minis estan fent molt per el club, no tot però si una gran part del nom i el reconeixement que té el club es gràcies als minis que no oblidem que no deixen de ser un grup de nens que estan boixos pel ciclisme i es ara quan sels pot encaminar a fer un gran esport com es aquest. Un esport net tot i que sempre hi hagui algu que l'embrut.

Com a membre dels minis només dir que ànims a tots ells i a qui els recolza.

Encarni ha dit...

Estic d'acord que som un poble petit, club petit, però el que també es veritat, es que, per nosaltres, els minis, es un gran club, i tot ser un gran club pot ser més gran del que es, gràcies als 200 o més socis que el formem.

Narcís Nogué ha dit...

HOla Toni Arnau,
l'Escola de Ciclimes Impuls Medes Bike està a Torroella i L'Estartit, però tenim nens i nenes d'altres pobles del voltant i oberts a qualsevol iniciativa, colaboració o integració des de qualsevol altre poble. Només volem que la mainada s'ho passi be fent esport. En Paco és un exemple per tots nosaltres, gràcies a tots

Jacint ha dit...

Gracies Paco,
Perque les coses surtin be cada un ocupa un lloc, tu ets un referent per els nens, nomes has de veure com t'animen a les curses, formes part de l'Escola de Ciclisme.

Anònim ha dit...

Weno Paco segur que acaves d´agafar 4 o 5 kilets amb tans comentaris jaja pero es ven cert tot,la prova la tens a casa, es l´unic dia que en guillem s´aixeca correns per veure com marxes amb la bici.Una abraçada per la Lurdes