31 de maig 2010

TRAMUNBIKE 2010/LA MILLOR..!!!

Una altre Tramunbike al sac..!! i van tres.No estava gaire motivat aquesta setmana ,per cues-tions personals ,que no tenen res a veure amb la bici.Peró al final me decidit i me presentat a la marxa.Sabia que si me la deixava perdre ,després em sabria greu.He fotut una bona matinada, i me aixecat a las 5 del matí ,per arribar a Salt amb el temps suficient per poguer inscriurem i tenir temps de visitar al Sr. Roca.
El meus companys d'altres anys ,no els he pogut enganya ,i m'han deixat solet.Peró un servidor, té més moral que l'Alcoyano,no li fan por ni les corves de Cadaqués,ni els corriols de la Tramunbike..!!Tampoc he vist cap representant dels Impulsos ,encara que pot ser em tanta gent,ni hagués algú.Els que si he vist,han sigut el nois de L'Escoleta,en Nava,en Moi,en Txema, i altres coneguts de las curses i marxes.

A la sortida de Les Preses ,ens hem posat a primera fila amb en Nava,més que res per xupa càmera, i sortir a la foto...je,je..Després la pujada a Xenacs ,dura com sempre, però que es ideal per estira la marxa i evitar els embossos als corriols.Des de la sortida anava molt mentalitzat que faria la marxa sense forçar massa el ritme.Es una marxa molt exigent i dura ,i s´ha de córrer amb seny,per no prendre mal i acabar-la dignament.El recorregut era el mateix que l'any passat ,però amb unes variants de més corriols tècnics ,que personalment m'han agradat molt.Des de que començant els "mega"corriols ,la ruta et fa treballar de valent ,i no dona cap treva. Es un no parar de baixar,girar,frenar ,canviar...i cal estar físicament bé ,per fer-ho tot durant molts kilòmetres.
He donat molt de pas, a la gent,aquest any, però no perquè anés malament ,i em passessin,sinó perquè realment ,crec que anava a un ritme que disfrutava em el que feia.També tinc que dir,que alguns que m´han passat ,després han quedat "cadàvers" ,i els he tornat a passar. Aquest any he tornat anar llastrat amb el Camelbag ple a tope ,però també ,es una tècnica d'entrenament ,per las curses.I si no pregunteu en Trayter ,que el porta ple de sorra quan entrena..!! Totes maneres els avituallaments de la marxa estaven molt ben abastits de liquid i de menjar,i la síndria estava bonísima..!!!

La par final del circuit també a sigut la més refrescant aquest any,i ens em banyat dos cops abans d'arribar a meta.Impressionat l'aigua que passava per la Pilastra..!!!L'únic que no he pogut trobar,a sigut cap rebufo per fer els últims kilòmetres de planer. Tota manera las habituals rampes de cames, de la Tramun. si que no han faltat a la seva cita i han aparegut,avisant que estaven a la reserva.
Aixi dons ,em patit ;però no massa; i em disfrutat moltíssim.....,a valgut la pena la matinada...!!!
Un 10 per tota la gent que fa possible la Tramunbike ,i que per molts anys i poguem anar-hi...!!!!




L'any passat ,(foto a la capçalera del bloc) varem tenir aigua,però aquest
any ,quasi em passat nedant..!!!


6 comentaris:

Txema ha dit...

Felicitats Paco per aconseguir acabar la teva tercera Tramun!! La veritat es que també té que estar molt bé anar a un altre ritme i poguer disfrutar mes de la marxa, ja que sempre amb el ganxo,,, crec que no es bó... jeje. Em va agradar molt trobar-te i poguer parlar una estoneta.. Vinga, anims i que aquests problemes d'aquesta setmana passada es sol·lucionin el més ràpid possible!! Fins aviat Paco!

Xavi ha dit...

Enhorabona Paco per la Tramun, ostres estàvem molt a prop a la sortida. Jo també he posat aquella foto al meu bloc, estic a l'esquerra, a la segona fila.
A veure si coincidim en alguna altra!
Per cert m'encanta això que has fet al teu bloc de posar una foto al fons, queda molt bé i és molt original.

Ada Xinxó ha dit...

Mare meva quanta aigua!! molt bo el vídeo, enhorabona per passar-t'ho tan bé!
Que macus amb el Nava a primera fila!

Pipo ha dit...

felicitats Paco i igualment, encantat de tornar-te a saludar des del darò , a veure si ens veiem la pròxima i al igual que he dit a nen Txema, a veure si ens trobem tots un dia a la zona de cadascun i fotem una sortida ben parida. La cursa, fantastica i molt ben organitzada, com dius , un 10 per la organitzacio. Fins aviat campio

Nava ha dit...

PACOOOOOOOO!!!! que lástima que tardara tanto en llegar, para poder explicarte cuatro anécdotas de la marcha, jejeje, igualmente ya he visto que te has pasado por el blog para ver la mega crónica, jajajaja, me alegra mucho volver a verte, haber si coincidimos en alguna más. Un abrazo.

Anònim ha dit...

Molt be Paco, així m'agrada, a primera línia com els Pro's, je je je.....