2 de maig 2010

CAIXA GIRONA TOSSA DE MAR



fotos C.C Serinya
Teníem por de passar molta calor a Tossa, però la primavera a fet de les seves i el canvi de temps a sigut radical.La temperatura a estat ideal ,i la pluja caiguda tampoc l'hi anat malament al circuit. foto Jordi Marina
Només calia controlar molt las pedres molles ,i les arrels.He fet una volta al circuit,per escalfar,i me fotut un bon ensurt amb una arrel que ja ma deixat una mica acollonit,perquè me salvat per pels d'anar per terra.
A la sortida tenia graella,però a la primera pujada he volgut posar massa desar-rollo i l'acabat molt afogat .M'han passat en Cabanes i l'Esparraguera,i portaven bastant mes ritme que jo.

No me trobat amb molta xispa ,però anava fent a la meva marxa,controlant molt els corriols de baixada per no fer errades que sempre surten molt cares.
Per sort he pogut anar aguantant la tercera posició ,i arribar aixi fins el final.Un pòdium mes que hem pogut fer, i que sempre s'agreix per l'esforç fet.Un xupito més per l'Impuls Medes i per l'avi també..!! I ara ja no escric mes, perquè demà anem cap a Cazorla (Jaen) a fer tres dies de rutes en btt., i tinc que preparar les maletes...!!!! Continuara......

4 comentaris:

Txema ha dit...

Ja veig que no pares de fer xupitos Paco!!! Felicitats!
I ara cap a Jaen!! jo de gran vull ser com tu!! jejeje!
Vinga, que ho disfruteu i ja ens explicaras que tal!
Fins aviat!

Nava ha dit...

Paquito, eres un fenómeno, aunque presiento que esta no fue tu mejor carrera, posible no? pero al fín y al cabo tercero y encima mañana mas btt, macho no paras, disfruta a tope un saludo.

Jordi Marina ha dit...

El temps no acompanyava, tot i això podi... molt be!!

Mira que te vaig tenir aprop, i note vaig reconèixer... al cantó d'en Duran!!!

Que se t'ha perdut per Cazorla? Es guapisim tot allò!!!

No pares!!!

Ada Xinxó ha dit...

Casum l'olla, a fotre'ns les dents llargues una altra vegada! jejeje que vagi molt bé per Cazorla i felicitats pel nou xupito!