11 d’abr. 2010

CAIXA GIRONA VILAJUÏGA-1º LLOC

Si senyor,ja en tenim un altre per l'estanteria..!!! Em fet 1ºde la categoria i de moment 1º a la general,i aixo amb las condicions que em trobava avui a estat un regal. Ahir aquesta hora encara no veia clar si podria anar a Vilajuïga a córrer.Amb el canvi de temperatures d'aquesta setmana he agafat una faringitis de cavall que vaig arrossegant ja fa uns dies.
Al dematí me aixecat força be,i he decidit d'anar a córrer
encara que no sabia si podria aguantar la cursa. Com que arribat molt d'hora m'ha donat temps de anar a escalfar tranquil·lament pel circuit i las primeres sensacions a les cames han estat molt bones.No se si deu aver estat que anava mig dopat de Paracetamol i pastilles per la gola .Per sort no m´han fet el control anti-doping.je,je.

El circuit me'l sabia de memòria perquè es el que tinc mes aprop de casa ,i encara que sigui uns dels mes durs del Campionat ,la veritat es que m'agrada bastant.A la sortida tenia graella, i això també conta molt.La primera pujada he anat bastant bé i me posat 2º, darrere d'en Cabanes.Hem anat un bon tros junts i a la baixada abans del rec d'aigua le pogut passar.Després ell m´ha tornat passar ,però no he vist que portes un ritme massa diferent del meu i he preferit posar-me a roda.Continuava amb bones sensacions a les cames ,però em costava respirar amb normalitat i esbufegava de valent a les pujades.Aquest circuit es amés de dur, una mica perillós em alguns trams, i anava bastant concentrat, a agafar sempre la traçada bona, i no fer errades.
Foto (c)Radikalbikes
Amb una pujada he vist que en Cabanes no li entrava bé la cadena i he aprofitat per passar-lo i posar terre de per mig.Al cap d'un rate't ja no le vist darrere meu,i he anat fent la cursa bastant sol .A la segona volta tot i esta bastant cansat he pogut mantenir la posició i anar passant alguns corredors.Quan ja he engaltat la baixada des de las antenes he pensat que si no feia, cap errada ja tenia el pòdium a l'abast ,i per sort aixi a sigut. Aquest cop no a estat una Copa ,ni un xupito ,a sigut una plaqueta de vidre que em prou feina es veu,però que hi farem es la crisis...!!!
Un company de Roses ensenyant el SUPER TROFEU.!
El que conta es el triomf ,i avui tot i no esta massa fi em fet bon paper ..!!!
Salut companys..!!

9 comentaris:

Nava ha dit...

Paco, eres el mejor, vaya cojones, si señor, una cosa vaya mierda de copas o mejor dicho lo que sea eso, estoy de acuerdo que lo primero es el triunfo, pero imagínate una copa de Europa, con un trofeo así y a todos los futbolistas paseando semejante mierda, eh?? la madre que los pario como se ve que no corren ellos, por cierto, tampoco valen tanto unos trofeos algo más grandes.
Lo dicho, eres la hostia, hasta con problemas le pones huevos, si señor, cuídate.

tati ha dit...

Molt be Paco, molt be. Veig que el doping fa efecte ( je je ). Si vols et recomano una herba pel constipat... Recuperet que t´espero el dijous per deixar-te clevat a Rocacorba. O no...

Txema ha dit...

Felicidades Paco!! Veig que la visita al diable t'ha fet un cop de mà!! jaja.. estas a tope! continua batallant!!!! em tens que passar aquesta posió màgica que t'has pres entre setmana!! jeje. Cuida't

Anònim ha dit...

bueno, ja has arribat al teu nivell de sempre......
pensant-ho be, ja et surt a compte que et donin xupitos en comptes de copes grans, perquè sinó no hi cabríes a casa!!!!!

felicitats....

Narcís Nogué ha dit...

Felicitats !!!
Ets el millor i t'ho mereixes
Força campió !!!

Jordi Marina ha dit...

El que jo dic... un pacte amb el diable, això és el que vas fer!!!

Enhorabona!!!

Paco ha dit...

Gracies a tots..!!!!No se si sera per collons,per pocions màgiques,pel doping o pels pactes amb el Diable..,però la cuestio es que m´ho passo molt bé pedalant i això es el més important.
Si amés cau de tant en tant un xupito,també fa ilussio....
Bueno la meva dona diu que millor que fos un pernil..!!!!je,je

Anònim ha dit...

per molts anys valent sembles un vailet de 20 anys
enric b

Ada Xinxó ha dit...

Felicitats crack! se't han acabat els xupitos ara ja no podràs muntar el bar i t'hauràs de conformar en fer de vidrier!