28 de gen. 2010

DESCOBRINT NOVES RUTES PER L'ALBERA

Avui hem fet una ruta nova pels voltants de l'Albera .He sortit de Cadaqués just quan el sol començava a treure el nas, pel Cap de Creus .La tramuntana encara bufava,i nomes quedaven els núvols que veieu a la foto ,però el fred es feia sentí de valent.

Ens hem trobat amb els companys del Impuls i del Montgrí ,a Vilamaniscle,i des de allà ,hem enfilat cap a Sant Quirze de Colera . Al arribar al monestir,ja ens hem pogut treure un mica de roba perquè la pujadeta fins a dalt es llarga i força dura .Després hem baixat fin al Mas Pils ,i hem agafat una pista que des.de el mas Corbera es va enfilant cap a la Ermita de San Martí de Bausitges.

La zona es molt guapa hem boscos surers , masos, i rierols que baixen des de el Puig Neulós.Hem tingut una sorpresa quan s´ha començat a posar molt negre i a començat a caure neu granulada.Peró només a sigut un moment,i al cap de poca estona ja tornava a sortir el sol.La ruta va vorejant a mitja alçada la muntanya, molt aprop del Castell de Recasens;la vista avui era espectacular.

Després a la tornada, teníem el vent de cua,i baixada a tope fins a Espolla.Tot això ,...i també la gana ,ens han portat molt rapit fins als cotxes i després fins a Can Batlle de Garriguella ,on em acabat repostant las energies cremades amb un bon dinar.

La crònica d'en Tati AQUÍ.

3 comentaris:

tati ha dit...

Abans he escrit un comentari i hem penso que no ha arribat. En fi , això de la crònica d´en Tati hauries d´explicar-me com ho fas.Llavors si pots hem passes l´enllaç de les fotos que l´altre no funciona. I la setmana que ve a veure si podem sortir el dimecres.I no entrenis tant ...

Ada Xinxó ha dit...

Ja hi tornem a ser, ja tens internet i tornes a fer-nos enveja amb aquestes sortides intersetmanals!! que maco que està tot, jo també vull venir!

tati ha dit...

Ara he vist que estàs de puntetes per ser més alt. Pensa que en el pot petit està la bona confitura!!!!