13 de jul. 2009

CAIXA GIRONA,L'ESTARTIT ,OBJECTIU COMPLERT.!!



S'ha acabat el Caixa Girona del 2009 ..!!!
Felicito des d'aquí a tots els companys de L' Impuls Medes que han fet aquest Campionat i a tots els que sense competir, han treballat i col·laborat per tal que la cursa final del Caixa s'hagi dut a bon terme a L'Estartit.
En aquest mateix moment que escric la crònica, encara em fan mal les cames, i potser no sigui del tot objectiu, però amb aquesta darrera cursa , he tingut una barreja de sensacions. Primer de tot estic molt content per haver participat en aquest Campionat, per primera vegada, i aconseguir el tercer lloc en la meva categoría.
Encara que no siguem molts, el nivell crec que és bastant alt, i només cal
mirar els temps i les posicions comparant amb els Màster 40 i els Cadets.
Els avis també van a mort ....!!! La cursa d'avui no m'ha sortit tant bé com jo hagués volgut però, tampoc ha anat malament.

He fet una sortida, en principi bona, però abans del corriol, se m'han colat un munt de gent, i no m'ha servit per res. He perdut molt de temps, perquè hem hagut d'anar en fila, bastant aturats i desmuntant amb molts trossos o sigui..malament, molt malament.
I aquest temps perdut, costa molt de recuperar....!!!.A les pujades de pista més ampla he aconseguit començar a remuntar alguna cosa. Pero aquests esforços al final també es paguen i, malgrat aconseguir passar en Corominas,que a sortit molt bé, i al meu home de referència Màster 40, en Nava ; no m'he trobat molt alegre de cames en cap moment. Així que a la segona volta, que estava el circuit més net d'embussos, tampoc he avançat molt més. Més aviat al contrari, crec que he anat perdent xispa, i això els contricantes no ho perdonen. Així, que ja a la baixada del Càmping m´ha caçat en Joan Cors, que per descomptat no s'ha aturat pas a saludar....!!!!

Ha començat a tirar com un boig , i jo darrera intentant no perdre-li la roda. Hem fet tota la baixada del Càmping a tota metxa ,i ens anavam pasan un a l'altre contínuament. En arribar a la zona de meta hem arribat a l'esprint, i he aconseguit ficar-li la roda.i entrar 3r. A sigut un final digne dels millors pros. Per descomptat estic content d'haver arribat amb una posició en la que alguns em diuen si ja estava abonat, però ja veieu que els de darrere apretan també,i aquí no val a badar ni un moment, o et mengen viu!

Axí que un altre Campionat al sac, i un altre 3r lloc final a la Categoria Reina.
S'ha acabat la pressió ....., hara toca descansar una mica; però no massa que aviat arriba El Pollastre ...!!!
Salut i força.

Fotos C.C.Serinya.

5 comentaris:

Nava ha dit...

Exacto, arriba el Pollastre, pero primer ole tus huevos !! jeje, vaya final guapo, si señor !! me alegro por ti, te lo mereces, yo también me note ayer que me fataba hasta el habla pero bien, acabando como siempre, un placer Paco, no te pierdo de vista, jaja, ta luego lucas !!

Nava ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Ramon Cateura ha dit...

Paco , t´he enviat varis correus i no se si els has rebut , digam algu si us plau .ES IMPORTANT
Dew

Ramon Cateura ha dit...

M'he deixat de donarte el meu correu www.senycate@hotmail.com

Txema ha dit...

Felicitats Paco!

Com li vaig dir a en Nava, acabar un Caixa té el seu merit!! Es una gran competició!
Ens veiem alguna cursa de la Gironina!!

Fins aviat!