11 d’abr. 2009

CIRCUIT DE SANT JOAN LES FONTS.(Cronica d'en Beni Montero)


Un valent; Beni Montero ;que a pogut provar el Circuit de San Joan les Fonts,a fet aquesta crónica.

Canvi radical de plans. Avui ja m'havia fet a la idea de que em quedaria tancat a casa tot el dia per la pluja, i quina ha estat la meva sorpresa quan m'he despertat i he vist que no plovia (tot i que durant la nit he sentit a ploure fort) i fins i tot hi havia clarianes amb sol. Joder amb els del temps, s'hi han ben lluit aquesta vegada (almenys a terres gironines)
O sigui que agafem els trastos i cap a Sant Joan a veure el circuit del Caixa. Millor anar-hi avui, i així demà descanso be pel dilluns. D'anada he aprofitat per estrenar la nova ruta pel túnel de Bracons, però no m'he estalviat res; he tardat el mateix i fent mes quilòmetres, o sigui que la tornada l'he feta altre cop per Anglès com sempre.
El circuit es el mateix que l'any passat, només han canviat la zona de la sortida; en comptes de fer-la en aquell prat al costat de la A-26, es farà en el poble, a la zona on hi ha el poli. La resta es pràcticament igual, només algun petit tall nou a dalt de tot del volcà i unes esses a baix de tot, abans de l'arribada.
I de l'estat del circuit, no us vull espantar, però està molt delicat (almenys quan hi he anat jo) i em sembla que no millorarà gaire de cara a dilluns. Només ens salvarem si no cau ni una gota d'aigua mes i es seca una mica, cosa poc probable. He arribat allà a quarts de dotze, no devia fer gaires hores que devia haver parat de ploure. De fang encara no n'hi havia gaire, però d'aigua n'hi ha per parar un tren, i si no hi ha cap de les dues coses, hi han arrels o pedres molles o lloses que rellisquen un colló.......els corriols son autèntiques rieres i els prats i camins, piscines. El problema serà que un cop aquesta aigua escampi, es convertirà tot en fang. El circuit de Fornells serà cosa de nens al costat d'aquest, perquè Fornells era tot pla, en canvi aquí hi ha unes pujades i unes baixades heavys que amb fang, s'ha de tenir molt de valor....o sigui que altre cop a muntar neumàtics de fang i tacs i que deu ens agafi confessats.

Això es la trialera llarga de baixada que et porta a Sant Joan, que ha deixat de ser una trialera per convertir-se en un rec.

I després de la trialera, han afegit un tram "porculero" on et fan fer unes esses, però està el terreny tant xop i pesat, que la bici s'enfonsa i amb prou feines pots avançar. Aquest tros, se'l podien haver estalviat....

No comment.......

Xip, xap......

Com que ja m' ho pensava que estaria fatal la cosa, hi he anat amb la bici de lleure, i amb només una volta, ha quedat feta una merda. I aquí, a diferència de Fornells, ja veure'm si la mecànica i sobretot les pastilles de fre aguanten tres voltes, perquè fer aquest circuit sense tocar el fre, es una mica complicat, je je je....
No us poso mes fotos perquè no us desanimeu, ja ja
ja....
.
(Cronica i fotos Beni Montero.)
.......................................................................................
.......................................................................................
IMPULS MINIS DANCE
Try JibJab Sendables® eCards today!

.....................................................................
IMPULS, MACHO MAN .!!!

Try JibJab Sendables® eCards today!

2 comentaris:

Ada Xinxó ha dit...

Ostres Paco, que no us passi res, quina fangada! Nosaltres portem mullant-nos divendres i avui i ja n'estic... bbrrr sembla que visquem a Londres! On és el clima mediterrani??

Paco ha dit...

Pues si, la cosa pinta molt malament!
Si puc acabar,ja amb donaré per satisfet....!!!
Ja arrivará l'estiu...!!