29 de març 2009

TOBOGANS AMB FANG ,A FORNELLS DE LA SELVA....!!!!!







(c)Fotos by Cram

Un bon ''fanguelis" el que teniem preparat a Fornells aquest diumenge!. Amb el "cariño'' que li havia agafat jo al fang que vàrem trobar fent l'Open de la Selva, pensava que la cosa no podia ser pitjor, però realment aquest circuit en mullat és molt técnic (punyetero)!

No he sortit massa bé, però abans del primer corriol he aconseguit passar a uns quants corredors després de fer una bona apretadeta. Peró quan les meves rodes han tocat el fang pasteuritzat no els ha agradat gens ni mica. La bici costava molt de dominar, ja en pla, i molt més en pujada i baixada.

Fins i tot a peu no em dominava ni jo! En alguna pujada, només es podia arribar a dalt a peu, i agafant "carrerilla" al segon o tercer intent. Potser serà que les meves sabatilles estàn ja gastades!. Les rodes per descomptat ja m'han confirmat en aquesta cursa que els hi dongui la jubilació.

A la primera volta he aconseguit mantenir la segona posicio de la categoria, però en la segona, el meu contrincant de Cassà, Carles Ruscalleda, m´ha passat i jo he tingut que anar més conservador, degut als molts ensurts que he anat tenint. Així és que el podi està molt cotitzat, i cal córrer bé en tots els terrenys i ser molt regular. Però hem pujat al pòdium i això ja és molt. Un altre trofeu per Impuls Medes Bike i el seu màster mes veterà.

Gràcies a tots els impulsos que m'han animat a la cursa, i felicitats a tots els que han corrigut per l'enfangat circuit de Fornells ...!!!!

6 comentaris:

Nava ha dit...

Paco, enormes felicitaciones de mi parte por el trofeo conseguido, ya que no era fácil, además ya con acabar se da uno por satisfecho, indudablemente el barro a condicionado la carrera, pero el barro es para todos los participantes y como bien dices, hay que ser corredor en todos los climas y condiciones, si no que? ala, nos vemos en la próxima !!

PACO ha dit...

Gracias,Nava, La verdad es que estoy
contento porque la carrera no fué nada
facil.
Pero hay alguna fácil.....???.
Por cierto,estoy esperando tu tocho
de cronica para ver tus impresiones de la carrera y el fanguelis...
Un saludo y...fins la propera...!!!

Moi Llenas ha dit...

Felicitats company estas fet una màquina...........

PACO ha dit...

Gracies,Moi ,
No soc tan`` máquina´´com dius, només
es que soc molt masoca y m'agrada molt
castigar el cos ...je,je ..!!!!!
Igual que tu no..??

Fins aviat..!!!

Ada Xinxó ha dit...

Enhorabona, no hi ha qui et pari, ni el fang!!!

PACO ha dit...

Merci, nois,
no es te que parár mai..!!
sempre endevant,(mientras el cuerpo aguante),com els bons...!!!
Ja veig que vosaltres tampoc pareu.
Fins aviat companys...!!