15 de març 2009

PUJEM AL PODIUM A CASSA DE LA SELVA....!!!!!




Foto by Lourdes, Joan i Radikalbikes.(c)

BON COMENÇAMENT DEL TROFEU CAIXA GIRONA!

No m'ho esperava, però hi ha hagut sort. Hem pujat al podi a la primera cursa del Trofeu Caixa Girona, a Cassà de la Selva. Ha valgut la pena matinar tant, per anar a córrer aquest diumenge. Com que no sabia que els màsters i veterans teníem la sortida a les 10'15h., he sortit de Cadaqués molt d'hora, abans que el sol sortís pel Cap de Creus.

Però es veu que això m'ha ajudat a estar més despert a la sortida, a més, la gent del Club m'han convidat a un cafè per esperar l'hora de la sortida i hem tingut temps de fer la xerradeta una estona. A Cassà, m'he trobat amb molts amics i companys d'Impuls Medes Bike, i també, cada vegada més, amb gent que em coneixen del blog. Molt bon ambient biker!

El circuit m'ha agradat bastant, era durillo, però sense passar-se. Sembla que ja vaig aprenent a baixar millor els corriols tècnics, i no se me'n travessen tant com abans. Les pujades eren durilles també, però àmplies, i això a mi, em va força bé. (Entreno a Cadaqués). I si no també es poden fer a peu, i no passa res. (Els bons també baixen). La primera volta m'ha anat força bé, i tenia bones sensacions, la segona, al conèixer millor el circuit crec que l'he pogut fer en menys temps i amb més seguretat. Així que al final ha caigut un altre pòdium i una altra copeta per Impuls Medes Bike i pel seu màster més veterano! Ens estem acostumant malament! O no?.

Salut i força...!!!

7 comentaris:

Nava ha dit...

Paco, acostúmbrate que estas echo un maquina, enhorabuena por ese peaso puesto, ala no te duermas que de aquí 2 semanas tenemos otra eh?? saludos.

Ada Xinxó ha dit...

Enhorabona Paco!! mare meva estàs que et surts. he sentit a dir que els corriols de baixada eren força tècnics però amb les pràctiques que hem fet a la SElva això s'ha de notar!

Anònim ha dit...

Merci,a tots ...!!!
Es veritat,als corriols de la Selva
he anat agafant molta práctica.
Vaig aprenent..;i amb aixó de las cursas no val a vadar....!!!
Ademés et dona un puntillo que et fa sentir bé, i mantenir l´sprit jove...!
Fins aviat.

Moi Llenas ha dit...

FELICITATS PACO ESTAS FET UNA MAQUINA ...

Ada Xinxó ha dit...

Hola Paco! Segurament aquest dissabte ens deixarem caure per les teves terres, tenim previst fer una marató en btt sortint de Llançà, suposo que diumenge hi ha Caixa Girona però si ens vols acompanyar el primer tram..
http://forogalletero.activoforo.com/maratones-y-demas-rutas-f4/marato-24-hores-primers-pasos-t406-120.htm

Anònim ha dit...

Ada,
el disabte tinc previst anar a
veure el circuit de Fornells i fer unas voltes de reconeixement; de totes
formas us desitjo una bona marató a tots...!!! i gracies per la invitació.
Una abraçada..!!

Ada Xinxó ha dit...

Ja m'ho imaginava, havent-hi prova el diumenge... un altre cop serà! Que vagi més que bé el diumenge!!