22 d’oct. 2012

I ara qué..?--Lance Armstrong


Lance Armstrong és una persona que, segons les seves paraules, només té por de la derrota, un home que veu la vida com una competència contínua. No obstant això, l'ex-ciclista nord-americà es troba ara davant les ruïnes d'un imperi que ell mateix va fonamentar i va destruir.

El nord-americà va ser esborrat avui de la història. La Unió Ciclista Internacional (UCI) li va llevar els seus set triomfs al Tour de France i va sancionar de per vida, després d'acceptar les proves presentades contra ell en un extens informe de l'Agència Nord-americana Antidopatge (USADA).


Font: vanguardia.com

1 comentari:

Unknown ha dit...

Per mi sempre serà un idol. Una persona que ha sofert com ell fora dels circuits de bicicleta i s'ha refet i ha servit d'exemple a tants malalts, a donat molta força i esperança a gent realment necessitada, cosa que moltes vegades no fan metges, amics o familiars. I el tema doping hi ha molt a parlar i no ser quina és la solució. Vols dir que Indurain estava net ? i Contador ? i Valverde ? .... bé Paco me'n vaig a dopar una mica que dijous et fotre canya, jajaja